Παιδικό δωμάτιο: Διακοσμήστε το με υπέροχες ταπετσαρίες τοίχου (εικόνες)

Παιδικό δωμάτιο: Διακοσμήστε το με υπέροχες ταπετσαρίες τοίχου (εικόνες)
Instagram @ locusprintdecor

Σχεδιάστε ένα μοντέρνο παιδικό δωμάτιο επιλέγοντας ταπετσαρίες τοίχου με χαρούμενα χρώματα και όμορφα σχέδια.Υπάρχουν πολλές συλλογές από ταπετσαρίες για παιδιά κάθε ηλικίας και φυσικά ανάλογα με το φύλο.

Επιλογή σχεδίου

Τα ζωάκια και το ουράνιο τόξο είναι από τα πιο δημοφιλή σχέδια σε ταπετσαρία για το δωμάτιο μικρών παιδιών ενώ καθώς μεγαλώνουν τα μοτίβα αλλάζουν.

Τα λουλούδια, για παράδειγμα, που υποδεικνύουν ρομαντικό στυλ, είναι από τα αγαπημένα σχέδια των κοριτσιών, ενώ τα αφηρημένα σχέδια, τα κάθετα μοτίβα που «δίνουν» ύψος στο χώρο ή οι οριζόντιες γραμμές όπως και οι παράλληλες στο πάτωμα, που δημιουργούν την (ψευδ) αίσθηση ότι οι τοίχοι έχουν μεγαλύτερο πλάτος, επιλέγονται από παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Μαυροπίνακας

Μια έξυπνη επιλογή για παιδική ταπετσαρία είναι η αφαιρούμενη ταπετσαρία, που είναι εξαιρετικά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και μάλιστα αυτή του μαυροπίνακα. Σίγουρα θα την έχετε δει σε αρκετά παιδικά δωμάτια ακόμα και σε καθιστικά. Τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γράφουν και να σχεδιάζουν ότι θέλουν και άμα το βαρεθούν να το σβήσουν και να σχεδιάσουν από την αρχή.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε παιδικά δωμάτια με ταπετσαρία στους τοίχους ώστε να έχετε μια εικόνα του πώς θα διακοσμήσετε από την πλευράς το δωμάτιο του παιδιού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved