Πώς θα καθαρίσετε τους τοίχους & τις ταπετσαρίες σας (vid)

Είτε σας ανήκει το σπίτι, είτε μένετε με ενοίκιο, τους τοίχους σας πρέπει να τους καθαρίζετε τακτικά και αυτό γιατί μαζεύουν σκόνη, βρωμιά και ιστούς αράχνης.

Πώς θα καθαρίσετε τους τοίχους & τις ταπετσαρίες σας (vid)

Το καθάρισμα των τοίχων είναι ίσως από τις πιο βαρετές δουλειές στο σπίτι, όμως το αποτέλεσμα στο τέλος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό μιας και οι τοίχοι θα δείχνουν πιο καθαροί και πιο φωτεινοί απ' ό,τι πριν.

Πώς όμως θα τους καθαρίσετε σωστά; Δείτε μερικές προτάσεις παρακάτω

Πώς θα καθαρίσετε τους τοίχους;

Για τους περισσότερους τοίχου το χλιαρό νερό με σαπούνι θα κάνει καλή δουλειά. Αν πάλι οι τοίχοι σας χρειάζονται ένα πιο «δυνατό» διάλυμα, βάλτε σε έναν κουβά με χλιαρό νερό μια κούπα λευκό ξύδι.

Για να βγάλετε επίμονους λεκέδες από τους τοίχους, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι απλά λίγη μαγειρική σόδα. Απλά προσθέστε μισή κούπα σόδα σε ένα κουβά με χλιαρό νερό. Βάλτε λίγο από το διάλυμα σε μια μαλακή πετσέτα, τρίψτε ελαφρά το σημείο και μετά καθαρίστε το με καθαρό νερό. Περάστε με μια καθαρή στεγνή πετσέτα και έτοιμο.

Πώς θα καθαρίσετε τις ταπετσαρίες;

Για να καθαρίσετε τους τοίχους που έχετε ταπετσαρία, θα χρειαστείτε ή χλιαρό νερό με σαπούνι ή χλιαρό νερό που θα έχετε προσθέσει μέσα λίγη αμμωνία. Πριν αρχίσετε το καθάρισμα, μην ξεχάσετε να την ξεσκονίσετε πρώτα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πώς θα καθαρίσετε τους τοίχους σας εύκολα και αποτελεσματικά.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved