Επιστροφή στο σχολείο: Πρακτικές ιδέες για παιδική βιβλιοθήκη και ράφια

Βιβλιοθήκες και ράφια για το παιδικό δωμάτιο για όλα τα γούστα.

Επιστροφή στο σχολείο: Πρακτικές ιδέες για παιδική βιβλιοθήκη και ράφια

Μικρή ή μεγάλη, πολύχρωμη ή απλή, η βιβλιοθήκη στο παιδικό δωμάτιο πέρα από πρακτική είναι κι ένας καλός τρόπος να μάθει το παιδί να αγαπάει τα βιβλία και να τα τακτοποιεί.

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, λοιπόν, φροντίστε να αποκτήσει το παιδί σας μια βιβλιοθήκη. Οι επιλογές είναι πραγματικά πολλές ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο που υπάρχει στο δωμάτιο και τα χρώματα που έχετε διακοσμήσει το δωμάτιο.

Εξίσου μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και σε σχέδια : από σχήμα δέντρου μέχρι σπιτάκι! Ωστόσο, η ηλικία του παιδιού και ο χώρος είναι τα βασικά κριτήρια που θα καθορίσουν την τελική επιλογή.


https://www.instagram.com/p/CJ6lAEFr1nC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ράφια

Αν πάλι αναζητάτε πιο οικονομικές λύσεις, τα ράφια είναι η ιδανική λύση. Επιλέξτε το μήκος και το χρώμα που θέλετε και φτιάξτε όμορφους σχηματισμούς στο παιδικό δωμάτιο. Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τα βιβλία, στα ράφια όπως και στη βιβλιοθήκη, μπορείτε να τοποθετήσετε παιχνίδια, κουκλάκια ακόμα και κάδρα.


https://www.instagram.com/p/CCE_pjbpMXL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κουτιά

Τοποθετώντας χάρτινα κουτιά στη σειρά ( πρέπει να είναι ανθεκτικό το χαρτόνι) μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας βιβλιοθήκη στο σχήμα που θέλετε. Αν έχετε χρόνο και διάθεση, καλύψτε την επιφάνεια των κουτιών με αυτοκόλλητα και το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρκετές ιδέες για παιδική βιβλιοθήκη αλλά και ράφια και να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες του παιδιού σας.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved