Δείτε το boho βρεφικό δωμάτιο που έφτιαξε αυτή η μαμά για το μωρό της

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Δείτε το boho βρεφικό δωμάτιο που έφτιαξε αυτή η μαμά για το μωρό της
Instagram @eightyseventhstory

Σας αρέσει boho αισθητική και διακόσμηση; H Aleisha Corr θα σας εμπνεύσει!

H Aleisha είναι μητέρα δύο παιδιών με πάθος για τη διακόσμηση και τα boho αντικείμενα. Μόνη της φτιάχνει διακοσμητικά με ξύλα τα οποία και αποτελούν βασικό κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού της.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας, ο Finley, γεννήθηκε μερικές εβδομάδες πριν. Λίγο νωρίτερα, η νεαρή μητέρα ολοκλήρωσε το βρεφικό δωμάτιο το οποίο επιμελήθηκε προσωπικά η ίδια.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ονειρικό. Όλο είναι διακοσμημένο σε παστέλ και γήινα χρώματα. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι λευκοί και στον έναν έχει επιλέξει μία πρωτότυπη ταπετσαρία, η οποία κάνει τη διακόσμηση ακόμα πιο ιδιαίτερη.

vrefiko domatio boho mama

Διαβάστε επίσης: Παιδικό δωμάτιο: Φανταστικές ταπετσαρίες τοίχου για να το διακοσμήσετε

Τα έπιπλα είναι στο χρώμα του ξύλου με εξαίρεση το λευκό τραπέζι και για το πάτωμα έχει επιλέξει ένα boho χαλί σε λευκό χρώμα.

boho vrefiko dwmatio 1

Τη διαφορά κάνουν τα ιδιαίτερα διακοσμητικά, κάποια από τα οποία έχει φτιάξει η ίδια.

Η Aleisha έχει επιμεληθεί και τη διακόσμηση και παιδικού δωματίου της μεγαλύτερης κόρης της. Το ύφος και τα χρώματα είναι αντίστοιχο και το τελικό αποτέλεσμα εξίσου ονειρικό.

boho vrefiko dwmatio 2

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες των δωματίων που έχει φτιάξει η νεαρή μητέρα για τα παιδιά της στην gallery που ακολουθεί. Εάν είστε κι εσείς λάτρεις της boho διακόσμησης και ετοιμάζετε το βρεφικό δωμάτιο του μωρού σας, πάρτε ιδέες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved