Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε το καθιστικό σας χωρίς να ξοδευτείτε

Θα χρειαστούν μόνο μερικές απλές αλλαγές και το σαλόνι σας θα δείχνει διαφορετικό.

Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε το καθιστικό σας χωρίς να ξοδευτείτε
Instagram@thegoldeninteriordesign

Το καθιστικό είναι ο χώρος που περνάτε τον περισσότερο χρόνο με την οικογένειά σας στο σπίτι. Ανά διαστήματα έχετε την ανάγκη να τον ανανεώνετε παρότι δεν είναι εύκολο, από οικονομικής πλευράς.

Γι΄αυτό και εμείς σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες ιδέες για το καθιστικό σας οι οποίες είναι πρακτικές και καθόλου ακριβές.

Προσθέστε έναν καθρέφτη


https://www.instagram.com/p/CSo12i4LGvF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

‘Ολο και κάποιο παλιό καθρέφτη θα έχετε στην αποθήκη ή το πατρικό σας. Ήρθε η ώρα να πάρει μια θέση στο καθιστικό σας. Αν μάλιστα έχει κορνίζα μπορείτε να την βάψετε σε ένα μεταλλικό χρώμα, σε λευκό και γιατί όχι, σε μαύρο.

Αλλάξτε τα ριχτάρια


https://www.instagram.com/p/CR35uAJtBfu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είτε έχετε καλύμματα είτε ριχτάρια, ήρθε η ώρα να τα αντικαταστήσετε. Επιλέξτε μονόχρωμα αν είναι ο καναπές σας δίχρωμος, και πολύχρωμα αν οι καναπέδες είναι μονόχρωμοι. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες και σχέδια σε οικονομικές τιμές οπότε μπορείτε να βρείτε αυτά που ταιριάζουν στους δικούς σας καναπέδες.

Σύνθεση με κάδρα


https://www.instagram.com/p/CSq55Q3BXNw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τυπώστε από το κινητό σας αγαπημένες φωτογραφίες της οικογένειάς σας ή κάποιο αγαπημένο σας θέμα και φτιάξτε συνθέσεις από κάδρα. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ράφια


https://www.instagram.com/p/CRz2jW2BG2P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τοποθετήστε ράφια σε μια εσοχή του τοίχου, στο χολ ή ακόμα και σε έναν τοίχο του σαλονιού. Μπορεί να είναι ράφια από μια παλιά βιβλιοθήκη ή καινούρια ( θα βρείτε σε πολλές και διαφορετικές τιμές).

Πάρτε κι άλλες ιδέες για το καθιστικό σας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved