Boho βρεφικά δωμάτια που κάθε μωρό θα λατρέψει

Παιδικό δωμάτιο με boho αναφορές - Τα πιο γλυκά boho baby rooms.

Boho βρεφικά δωμάτια που κάθε μωρό θα λατρέψει
photo credits instagram account @manderlindee

Κάποιες μαμάδες για κάποιο λόγο όταν έρχεται η στιγμή να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο των παιδιών τους, "κολλάνε" σε συγκεκριμένα χρώματα όπως το μπλε ή το ροζ (ίσως και κάποια άλλα φωτεινά χρώματα), στα παιδικά αυτοκόλλητα με τα ζωάκια ή τους χαρακτήρες αγαπημένων κινουμένων σχεδίων. Όσες έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο το ξέρουμε πολύ καλά.

Ωστόσο, τώρα υπάρχουν τόσες ιδέες διακόσμησης βρεφικών δωματίων και ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται και τα boho δωμάτια. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά σε boho βρεφικά δωμάτια, κανείς μπορείς αμέσως να καταλάβει γιατί είναι τόσο δημοφιλή και μέρα με τη μέρα κερδίζουν έδαφος στις επιλογές των γονιών.

Τι χαρακτηρίζει τη boho διακόσμηση; Τα γήινα χρώματα στους τοίχους, όπως το μπεζ, το λευκό, το κρεμ, τα φυτά εσωτερικού χώρου, οι ταπετσαρίες με φλοράλ σχέδια, τα έντονα σχέδια στα υφάσματα και τα μαξιλάρια, το χαλαρό στιλ, η ανάμειξη διάφορων χρωμάτων και στιλ, τα vintage αντικείμενα και έπιπλα, τα ιδιαίτερα φωτιστικά, οι καθρέφτες και τα οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.

Ψάχνετε για όμορφα boho βρεφικά δωμάτια ώστε να πάρετε ιδέες;

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο όμορφα boho βρεφικά δωμάτια που βρήκαμε στο Instagram για αγόρια και κορίτσια.

Το δωμάτιο του Liam


https://www.instagram.com/p/COHIVSjHTNb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαλέξαμε να σας δείξουμε πρώτα το δωμάτιο του Liam γιατί δείχνει ακριβώς όλα αυτά που αναφέραμε παραπάνω και όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν το boho βρεφικό δωμάτιο.

Σαφάρι


https://www.instagram.com/p/COPiHxEFDNz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό το βρεφικό δωμάτιο έχει ένα μπλεγμένο θέμα με ζώα και boho μαζί. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του ξύλου τονίζουν όλα τα φυσικά στοιχεία, ενώ τα βελούδινα ζώα που είναι διάσπαρτα γύρω από το δωμάτιο είναι πολύ χαριτωμένα - για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι η γκρι καρέκλα στη γωνία είναι υπέροχη!

Καθαρό και απλό


https://www.instagram.com/p/COAbzNinvhX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να είναι λίγο τολμηρό το λευκό βρεφικό δωμάτιο για ένα μωρό, αλλά βλέποντας μια φωτογραφία σαν αυτή σίγουρα μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορεί να αξίζει το ρίσκο και ας λερώνεται εύκολα. Είναι τόσο καθαρό και τόσο φωτεινό που δεν θέλουμε καν να σκεφτόμαστε πώς θα μοιάζει αν γεμίσει με παιχνίδια πεταμένα από εδώ και από εκεί.

Μια boho καλαθούνα


https://www.instagram.com/p/COSLfj-Nlyo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή η καλαθούνα είναι καταπληκτική και τα πάντα σε αυτή τη φωτογραφία μοιάζουν ότι έχουν βγει από περιοδικό διακόσμησης.

Ζεστοί τόνοι


https://www.instagram.com/p/COROs-FBB5K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό το boho βρεφικό δωμάτιο είναι απλό, αλλά η απλότητα είναι αυτό που αγαπούν οι περισσότερες μαμάδες. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει σε αυτό το δωμάτιο με το ξύλινο πάτωμα και τα ξύλινα έπιπλα; Τα σημαιάκια στον τοίχο.

Vintage και boho μαζί


https://www.instagram.com/p/COQ4NwtB6MQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτός είναι ο συνδυασμός που βλέπετε πιο πάνω. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι τα ουδέτερα χρώματα φαίνονται τόσο όμορφα σε ένα βρεφικό δωμάτιο, αλλά αυτή η εικόνα είναι απόδειξη αυτού! Έπιπλα βγαλμένα από μια άλλη εποχή και μια ταπετσαρία, είναι εκείνα που κάνουν αυτό το δωμάτιο ξεχωριστό.

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved