Παιδικά κρεβάτια για κορίτσια που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο (εικόνες)

Εντυπωσιακές κουκέτες για όλα τα γούστα.

Παιδικά κρεβάτια για κορίτσια που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο (εικόνες)
Instagram @atlantic_furniture

Οι κουκέτες αποτελούν μία βολική λύση όταν δύο παιδιά πρέπει να μοιραστούν το ίδιο δωμάτιο. Όταν μάλιστα είναι του ίδιου φύλου, τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά. Οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και θα πρέπει να επιλέξετε με βάση τις διαστάσεις του δωματίου, την ηλικία των παιδιών αλλά και τα γούστα τους.

Οι παρακάτω ιδέες θα σας εμπνεύσουν.

Μίνιμαλ κουκέτα από λευκό ξύλο

kouketa gia koritsia 1

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @bulldoginsimi

Στο συγκεκριμένο σχέδιο το κάτω κρεβάτι είναι λίγο πιο μεγάλο από το πάνω, σίγουρα όμως θα μπορείτε να βρείτε κάποιο παρόμοιο σε διαστάσεις μονού. Η συγκεκριμένη κουκέτα είναι μίνιμαλ, κατάλληλη και για έφηβα κορίτσια και ταιριάζει με όλα τα χρώματα που έχετε επιλέξει για την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου.

Λευκή κουκέτα με αποθηκευτικό χώρο

kouketa gia koritsia 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @atlantic_furniture

Μία ακόμα μίνιμαλ επιλογή. Εάν το δωμάτιο έχει έλλειψη σε αποθηκευτικούς χώρους, μία τέτοια κουκέτα με συρταράκια στη σκάλα είναι η ιδανική.

Κουκέτα σπιτάκι

kouketa gia koritsia 3

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @amandala_kidsbedroom

Τα κορίτσια μικρότερης ηλικίας σίγουρα θα λατρέψουν ένα κρεβάτι σαν και αυτό. Παρά την ιδιαίτερη οροφή, η σκάλα είναι εντελώς κάθετη και δεν πιάνει πολύ χώρο.

Κουκέτα βγαλμένη από παραμύθι

kouketa gia koritsia 4

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @decochic.it

Μία κουκέτα που συνδυάζει το λευκό χρώμα με το ανοιχτόχρωμο ξύλο. Ο σκελετός του κρεβατιού είναι μεν απλός, τα παστέλ μαξιλάρια και διακοσμητικά κάνουν τη διαφορά.

Vintage κουκέτα με αποθηκευτικό χώρο στο κάτω κρεβάτι

kouketa gia koritsia 5

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @kidsstuff

Εάν είστε λάτρεις των vintage επίπλων, θα σας αρέσει και η κουκέτα αυτή. Δεν πιάνει πολύ χώρο και μπορείτε να βρείτε μία που να έχει extra αποθηκευτικό χώρο στο κάτω κρεβάτι.

Μοντέρνα κουκέτα

kouketa gia koritsia 6

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @cooperostapykteamev

Υπάρχουν βέβαια και οι κουκέτες που τα κρεβάτια δεν είναι το ένα ακριβώς πάνω από το άλλο, όπως αυτή που βλέπετε παραπάνω. Εάν αξιοποιήσετε σωστά το χώρο, μπορεί να σας βολέψει και περισσότερο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved