Παιδικό δωμάτιο: Ανοιξιάτικες ιδέες και χρώματα για να το διακοσμήσετε

Ο καιρός είναι ιδανικός για να φρεσκάρετε το παιδικό δωμάτιο.

Παιδικό δωμάτιο: Ανοιξιάτικες ιδέες και χρώματα για να το διακοσμήσετε
instagram @viz.ru

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για αλλαγές στο σπίτι. Τα χαλιά μαζεύονται, τα παπλώματα ...αποσύρονται και οι ντουλάπες γεμίζουν με τα καλοκαιρινά ρούχα.

Ευκαιρία λοιπόν να κάνετε και μια ανανέωση του παιδικού δωματίου.Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα όπου τα παιδιά πέρασαν τους περισσότερους μήνες στο σπίτι κάνοντας διαδικτυακά μαθήματα, μια αλλαγή στο χρώμα ή την διακόσμηση θα κάνει την διαφορά.

Παστέλ αποχρώσεις

Τόσο το παστέλ μπλε όσο και το ροζ είναι δημοφιλή χρώματα για το παιδικό δωμάτιο όπως και οι αποχρώσεις του πράσινου ή του κίτρινου. Αν δεν θέλετε να βάψετε τον τοίχο, επιλέξτε παστέλ χρώματα για κουρτίνες, σεντόνια ή κορνίζες.


https://www.instagram.com/p/COkEBTmIs5j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ταπετσαρίες

Είναι η τάση που κυριαρχεί στην διακόσμηση , κι όχι μόνο του παιδικού δωματίου.Υπάρχουν υπέροχα μοτίβο με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε έναν ή περισσότερους τοίχους του δωματίου του παιδιού σας.

Κουρτίνες

Ίσως ο πιο οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο του παιδιού. Ανάλογα την ηλικία και το φύλο διαλέξτε φωτεινές, ανοιξιάτικες κουρτίνες που θα δώσουν χρώμα στο χώρο. Κάντε μια έρευνα αγοράς και θα βρείτε αρκετά οικονομικές κουρτίνες.

Αυτές και άλλες πολλές ιδέες διακόσμησης του παιδικού δωματίου μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved