Υπέροχα πασχαλινά λουλούδια για να ομορφύνετε ακόμη περισσότερο το σπίτι σας

Στολίστε με λουλούδια το σπίτι σας για την πασχαλινή διακόσμηση.

Υπέροχα πασχαλινά λουλούδια για να ομορφύνετε ακόμη περισσότερο το σπίτι σας

Το Πάσχα γιορτάζουμε μια νέα αρχή, και τίποτα δεν πρέπει να αφήσουμε να επηρεάσει τον φετινό εορτασμό του. Σίγουρα πέρυσι ήταν αρκετά πιο δύσκολα όλα, όμως φέτος είναι στο χέρι μας να τα κάνουμε πιο όμορφα και ξεχωριστά.

Αυτό θα το καταφέρετε φυσικά, αρχίζοντας από τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από ένα όμορφα διακοσμημένο σπίτι, σε παστελ αποχρώσεις που θα "φωνάζουν" άνοιξη και Πάσχα. Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Ακόμη και αν δεν σας αρέσουν οι υπερβολικοί πασχαλινοί στολισμοί, ένα βάζο με φρέσκα ανοιξιάτικα λουλούδια αρκεί για να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε πασχαλινό παράδεισο.

Τα υπέροχα παστέλ χρώματα που βρίσκονται στη φύση θα ταιριάζουν με την ανοιξιάτικη διακόσμηση που θα διαλέξετε για να αλλάξετε το σπίτι σας και κατ' επέκταση και διάθεσή σας.

Εάν έχετε λουλούδια που μεγαλώνουν στην αυλή σας, ξεκινήστε από εκεί. Φτιάξτε ένα όμορφο μπουκέτο και τοποθετήστε το σε ένα διάφανο βάζο ή γυάλες που έχετε από παλιές μαρμελάδες.


https://www.instagram.com/p/BsI3TBoAuyt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν δεν έχετε κήπο, τότε μια βόλτα σε ένα ανθοπωλείο ή σε κηπευτικά είδη. Οι τουλίπες έχουν την τιμητική του αυτή την εποχή και μπορείτε να τις βρείτε σε πολλές και διάφορες αποχρώσεις.

Εκτός από τις τουλίπες όμως υπάρχουν και άλλα πολύχρωμα ανοιξιάτικα λουλούδια όπως οι υάκινθοι, οι νάρκισσοι ή ο λευκός πασχαλινός κρίνος ο οποίος αντιπροσωπεύει τη χάρη και την ανάσταση.

Με τα λουλούδια μπορείτε στην κυριολεξία να μεταμορφώσετε το σαλόνι σας, την κουζίνα σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο στο σπίτι σας.


https://www.instagram.com/p/CNVKJ3YHq7V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βάλτε τα λουλούδια σε βάζα, σε παλιές κανάτες ή ποτιστήρια, σε vintage κουτιά, καλάθια ή ακόμη και σε μια παλιά εργαλειοθήκη του συζύγου σας.

Για περισσότερες ιδέες δείτε παρακάτω τις αγαπημένες μας συνθέσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved