Τραπεζάκι σαλονιού: Πασχαλινή διακόσμηση που θα σας φτιάξει τη διάθεση

Σε λίγες εβδομάδες θα γιορτάσουμε το Πάσχα και για ακόμη μια φορά το Πάσχα μας θα είναι αρκετά διαφορετικό, από εκείνα που είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν.

Τραπεζάκι σαλονιού: Πασχαλινή διακόσμηση που θα σας φτιάξει τη διάθεση

Οι αποφάσεις για το τι θα κάνουμε ή και το πού θα πάμε ακόμη βρίσκονται στον αέρα με κανέναν (κράτος και επιδημιολόγους) να μην μπορούν να απαντήσουν με βεβαιότητα αν μπορούμε να φύγουμε για τα χωριά μας ή όχι.

Όπως και να έχει, εσείς σαν μαμά θα πρέπει να κάνετε αυτό το Πάσχα όμορφο και ξεχωριστό για τα παιδιά σας. Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Μα φυσικά αρχίζοντας από τη διακόσμηση.

Βάλτε χρώμα στο σπίτι και κάντε το χαρούμενο και ανοιξιάτικο μετά από έναν δύσκολο και μουντό χειμώνα. Μόλις χθες σας δείξαμε πώς θα φτιάξετε ένα υπέροχο πασχαλινό δεντράκι και σήμερα ήρθε η σειρά του τραπεζιού που έχουμε στο σαλόνι μας.

Coffee tables και πασχαλινή διακόσμηση


https://www.instagram.com/p/B-aNu4bp_N_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτές οι όμορφες ιδέες για να διακοσμήσετε το τραπεζάκι που έχετε στο σαλόνι σας, θα σας κάνουν να χαρείτε και να ανυπομονείτε για το Πάσχα που πρόκειται να έρθει.

Διαλέξτε τουλίπες

Οι τουλίπες είναι το λουλούδι της άνοιξης. Θα τις βρείτε σε ροζ, λευκό, κίτρινο, κόκκινο, μοβ, πορτοκαλοκόκκινο ή πορτοκαλοκίτρινο χρώμα.

Πασχαλινά διακοσμητικά αβγά

Πάσχα χωρίς διακοσμητικά πασχαλινά αβγά δεν γίνεται. Φτιάξτε τα δικά σας (εδώ θα βρείτε πολλές ιδέες) ή αγοράστε όμορφα πασχαλινά ξύλινα ή γυάλινα πασχαλινά αβγά για να τα τοποθετήσετε μέσα στον δίσκο του τραπεζιού σας.

Λευκά ή ξύλινα κουνελάκια

Εκτός από τα πασχαλινά αβγά, τα κουνελάκια έχουν την τιμητική τους. Πορσελάνινα λευκά κουνελάκια ή ξύλινα χρωματιστά, μπορούν να έχουν τη δική τους τιμητική θέση στο τραπέζι σας.

Για να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο, ψάξαμε και βρήκαμε στο Instagram φωτογραφίες από πασχαλινά coffee tables. Δείτε τες όλες στη gallery που ακολουθεί, προσέξτε τις λεπτομέρειες τις κάθε μιας και διακοσμήστε το δικό σας τραπεζάκι.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved