Μια μαμά δείχνει πώς να μετατρέψετε το βρεφικό δωμάτιο σε παιδικό

Μετατρέψτε το βρεφικό δωμάτιο σε παιδικό παίρνοντας ιδέες από μια μαμά.

Μια μαμά δείχνει πώς να μετατρέψετε το βρεφικό δωμάτιο σε παιδικό

Αν σκέφτεστε να κάνετε ορισμένες αλλαγές στο παιδικό δωμάτιο, ίσως είναι η κατάλληλη εποχή να πάρετε την τελική απόφαση.

Μπορεί λόγω lockdown τα καταστήματα να μην είναι ανοιχτά, ωστόσο, έχετε το χρόνο να κάνετε έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο και να δείτε ποιες αλλαγές μπορείτε να κάνετε στο δωμάτιο των παιδιών σας τώρα που θέλετε να βγάλετε την κούνια αλλά και με τι κόστος.

Ξεκινήστε από το χρώμα στους τοίχους. Αν είχατε επιλέξει, ροζ, άσπρο, πορτοκαλί, αλλάξτε το σε πιο έντονους και χαρούμενους χρωματισμούς. Φυσικά υπάρχει και η λύση των αυτοκόλλητων τοίχου ή της ταπετσαρίας που επέλεξε η μαμά που θα δείτε στο βίντεο.

Έχοντας μεγαλώσει και η δεύτερη κόρη της, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να φύγει η κούνια και να έχει η κάθε μία το δικό της κρεβάτι.Έτσι, παρήγγειλε μεταλλικά κρεβάτια σε άσπρο χρώμα, κρέμασε μια απλή αλλά φωτεινή κουρτίνα στο παράθυρο και έφτιαξε μια κατασκευή στον τοίχο για να δείχνει πιο πρωτότυπος.

Απομάκρυνε κάθε μωρουδιακό διακοσμητικό από τους τοίχους και τοποθέτησε δύο όμορφες επιγραφές με τα ονόματα των κοριτσιών της. Την κάθε μία πάνω από το κρεβάτι τους. Κι επειδή πρόκειται για κοριτσίστικο δωμάτιο, κρέμασε κι έναν καθρέφτη στον τοίχο κι από κάτω έβαλε ένα μικρό έπιπλο ιδιαίτερα χρήσιμο και πρακτικό.

Για να έχετε μια εικόνα πώς μπορείτε κι εσείς να ανακαινίσετε το παιδικό δωμάτιο, δείτε το παρακάτω βίντεο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved