Tips για μαμάδες: Πώς θα φτιάξετε το δικό σας coffee bar στο σπίτι (pics)

Πώς θα φτιάξετε ένα stylish coffee bar στο σπίτι.

Tips για μαμάδες: Πώς θα φτιάξετε το δικό σας coffee bar στο σπίτι (pics)
πηγή φωτογραφίας Instagram account @dugansgirls

Οι μαμάδες λατρεύουν τον καφέ. Ζεστό, κρύο, με γάλα ή χωρίς. Η καλή μέρα χρειάζεται έναν μυρωδάτο καφέ για να αρχίσει καλά και όλες οι γυναίκες πριν φύγουν από το σπίτι ή το απόγευμα όταν θέλουν να χαλαρώσουν φτιάχνουν μια κούπα καφέ.

Σίγουρα, κάποιες θα πείτε, ότι ο καφές από τη στιγμή που γίνατε μαμάδες έπαψε να είναι απόλαυση μιας και τον πίνετε τις περισσότερες φορές κρύο, όμως γι' αυτό είμαστε εδώ σήμερα με αυτό το άρθρο.

Αν φτιάξετε το δικό σας coffee bar στο σαλόνι, την κουζίνα ή ακόμη και στον πάγκο της κουζίνας, τότε ο καφές θα γίνει αυτόματα απολαυστικός, καθώς θα τον φτιάχνετε ανά πάσα ώρα και στιγμή και θα μπορείτε να τον απολαύσετε ζεστό.

Το coffee bar δεν είναι μόνο λειτουργικό αλλά και ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε στο διαδίκτυο όχι μόνο όμορφα και εντυπωσιακά coffee bars αλλά και εύκολα να τα φτιάξετε και εσείς στο δικό σας σπίτι.

Τι θα χρειαστείτε; Καφετιέρα (ή καφετιέρες), δίσκους, κούπες, γαλατάκια, βάζα, γυάλες, χαρτοπετσέτες, κουταλάκια, ζάχαρη και ό,τι άλλο χρειάζεστε για να φτιάξετε τον καφέ σας ή οποιοδήποτε ζεστό ή κρύο ρόφημα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved