Υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε τα παράθυρα

Φέτος, στολίστε ακόμα και τα παράθυρα για να δώσετε ένα έξτρα γιορτινό τόνο στο σπίτι.

Υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσετε τα παράθυρα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότεροι έχουν ήδη στολίσει.

Εκτός από το δέντρο, το τζάκι, την εξώπορτα ή τη σκάλα, φέτος στολίστε και τα παράθυρα.Είτε είναι το παράθυρο της κουζίνας, του καθιστικού ή της κρεβατοκάμαρας με λίγη φαντασία και απλά υλικά θα προσδώσει ζεστασιά αλλά και ομορφιά στο σπίτι.

Υπάρχουν πολλές υπέροχες ιδέες και στιλ για να διαλέξετε: κρεμασμένα στολίδια, αστέρια, κουκουνάρια, ακόμα και γιρλάντες με ζαχαρωτά. Ιδανική ιδέα για το παράθυρο του παιδικού δωματίου, δεν συμφωνείτε;

Από τις πιο κλασικές επιλογές είναι φυσικά τα φωτάκια όπως και τα αυτοκόλλητα με το χιονισμένο τοπίο. Μια εξίσου καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε επάνω στο κουρτινόξυλο αστεράκια που κρέμονται ή διακοσμητικές μπάλες ασύμμετρες μεταξύ τους.

Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε φωτεινά στεφάνια στο παράθυρο με μπαταρίες ή ακόμα και κλαδιά από έλατο! Αν το παράθυρο έχει περβάζι, τοποθετήστε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, όπως γλαστράκια, ταρανδάκια, φιγούρες του Άγιου Βασίλη, ή ότι άλλο σας αρέσει.

Για να έχετε μια πιο συγκεκριμένη εικόνα πώς να στολίσετε τα παράθυρα του σπιτιού σας, δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved