Πρέπει να μείνετε στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε

Έχετε ονειρευτεί μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς σημαντικά ζητήματα, αλλά ο γιατρός σας σας ανακοίνωσε ότι μια επιπλοκή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα και έτσι σας έβαλε επίσημα σε ξεκούραση στο κρεβάτι.

Πρέπει να μείνετε στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης; Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε

Τα συναισθήματα σας είναι ανάκατα: ανησυχείτε για το μωρό σας, αναρωτιέστε πώς θα κάνετε τα καταφέρετε να προετοιμαστείτε για την άφιξη του από εκεί που είστε, το ηθικό σας είναι πεσμένο.

Μην ανησυχείτε, ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας και διαβάστε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την κατάσταση ήρεμα και δημιουργικά:

Διατηρήστε μια θετική στάση
Μπορεί να φαίνεται αδύνατο να το κάνετε, αλλά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για το αγέννητο παιδί σας είναι να κρατήσετε μια θετική στάση και μην αφήσετε τον εαυτό σας να συγκλονιστεί από άγχος ή αρνητικά συναισθήματα. Για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την προοπτική, συνεχίστε να τηρείτε μια καθημερινή ρουτίνα. Μείνετε σε φόρμα κάνοντας κάποιες απλές ασκήσεις για τα πόδια, τα χέρια και το κεφάλι. Μην ξεχάσετε να φροντίσετε την εμφάνισή σας, καθώς αυτό θα έχει επίσης θετική επίδραση στη διάθεση σας.

Ψυχαγωγία
Καθώς οι κινήσεις σας θα είναι περιορισμένες και το κρεβάτι σας πιθανότατα θα γίνει ένας από τους καλύτερους φίλους σας προετοιμάσετε όλα όσα νομίζετε ότι θα χρειαστείτε για να είστε άνετα και διασκεδαστικά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ένα παιχνίδι καρτών, τα αγαπημένα σας βιβλία και ένα φορητό υπολογιστή ή tablet για να ανταλλάσσετε απόψεις με άλλες μελλοντικά μαμάδες στα φόρουμ συζήτησής, να ψωνίζετε online, να παρακολουθείτε ταινίες ή να ακούτε κάποια είναι μερικά από αυτά που μπορείτε να κάνετε.

Ζητήστε και δεχθείτε βοήθεια
Ο σύντροφός σας ανησυχεί πιθανότατα και για σας, οπότε μην διστάσετε να βασιστείτε σε εκείνον για να σας βοηθήσει αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θυμηθείτε ότι έτσι θα νιώσει και εκείνος χρήσιμος. Το σημαντικό είναι να αποδεχθείτε τη βοήθειά του - ή οποιουδήποτε άλλου - όταν τη χρειάζεστε.

Προετοιμαστείτε για τη γέννα
Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα αλλά μπορείτε ακόμα να κάνετε κάποια πράγματα από την άνεση του κρεβατιού σας. Ετοιμάστε – διπλώστε τα ρούχα του μωρού, κάντε μια λίστα με όσα θέλετε στη βαλίτσα σας για το νοσοκομείο, γράψτε μια επιστολή στο αγέννητο παιδί σας κλπ. Αυτοί είναι όλοι καλές μέθοδοι για να σας προετοιμάσουν και ψυχικά για την άφιξη του μωρού σας.

Πηγή: Μother for life

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved