Γιατρός γυρίζει ένα μωρό στη σωστή θέση για να γεννηθεί (vid)

Πραγματικά ένα τέτοιο βίντεο, γίνεται γρήγορα viral το διαδίκτυο και μία ειναι η ερώτηση: «Πόση δύναμη κρύβει μία μαμά μέσα της;».

Γιατρός γυρίζει ένα μωρό στη σωστή θέση για να γεννηθεί (vid)

Ήρθε το μωρό «πάνω-κάτω»

Η Vanessa Fisher βρισκόταν στην 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, όταν μπήκε στη διαδικασία να γυρίσει ο γιατρός της το μωρό στην κοιλιά της και να δημοσιεύσει το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Με τη δημοσίευση του βίντεο ήθελε να δείξει και στις άλλες γυναίκες ότι είναι καλύτερο να δεχθεί μία μέλλουσα μαμά ο γιατρός να γυρίσει το μωρό και να γεννήσει φυσιολογικά, παρά να γεννήσει με καισαρική τομή.

Ο Dr. Cummings επιχείρησε με επιτυχία τη λεγόμενη Εξωτερική Κεφαλική Αναστροφή του μωρού και η Vanessa κατάφερε να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό το μωρό της!

moror

Τι είναι η εξωτερική κεφαλική Αναστροφή;

Η εξωτερική κεφαλική Αναστροφή (ECV) είναι μια διαδικασία που γυρνά ένα μωρό από την επάνω θέση, στη θέση του τοκετού, με το κεφάλι δηλαδή προς τα κάτω, επιτρέποντας στη μητέρα να γεννήσει φυσιολογικά. Η συγκεκριμένη διαδικασία εκτελείτε μόνο υπό άριστες συνθήκες και το ποσοστό επιτυχίας της είναι περίπου 60%.

*Το βίντεο που ακολουθεί είναι αρκετά παραστατικό, γι’ αυτό δείτε το μόνο όσοι πιστεύετε ότι αντέχετε να το δείτε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved