Πέντε διάσημες μαμάδες του Bollywood που είπαν «ναι» στο φυσιολογικό τοκετό

Αποδεικνύοντας ότι ο φυσιολογικός τοκετός δεν έχει ηλικία

Πέντε διάσημες μαμάδες του Bollywood που είπαν «ναι» στο φυσιολογικό τοκετό

Αδιαμφισβήτητα, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στη ζωή μιας γυναίκας από την μητρότητα. Και ενώ ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο καθοριστικός, οι ευθύνες που έχει από την γέννηση του μωρού της και μετά είναι πολλές και μεγάλες. Μια πρόγευση για αυτές, θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίρνει από την διαδικασία του τοκετού. Ιδιαίτερα σε αυτήν του φυσιολογικού, η μέλλουσα μαμά πρέπει να δείξει υπομονή, αντοχή, δύναμη και επιμονή, αρετές που θα την συντροφεύουν σε όλο το ταξίδι που ξεκινά.

Ποιες είναι, όμως, οι γυναίκες που ξεκίνησαν το ταξίδι αυτό με το θάρρος του φυσιολογικού τοκετού;

  1. Aishwarya Rai Bachchan

Η άλλοτε Miss Κόσμος, πέρα από την άκρως επιτυχημένη της καριέρα στα μονοπάτια της υποκριτικής, διατηρεί τον ρόλο μιας υπέροχης μαμάς. Η Aishwarya έφερε στον κόσμο της κόρη της, Aaradhya, στα 38 της χρόνια και παρά το θεωρητικά «μεγάλο» της ηλικίας της επέλεξε να γεννήσει φυσιολογικά. Κάθε της εμφάνιση με την κόρη της, πλέον, κεντρίζει όλα τα βλέμματα.

Aishwarya Rai Bachchan
  1. Twinkle Khanna

Έχοντας φέρει στον κόσμο την κόρη της τον Σεπτέμβριο του 2012, η Twinkle έχει καταγράψει το βίωμα του φυσιολογικού τοκετού στο προσωπικό της ιστολόγιο μέσα από το οποίο εκφράζει απόψεις και παρακινεί νέες μαμάδες να τον απολαύσουν και αυτές.

Twinkle Khanna
  1. Sussanne Khan

Η όμορφη ηθοποιός είναι πλέον μητέρα δύο γοητευτικών αγοριών, τον Hridhaan και Hrehaan, τον πρώτο εκ των οποίων έφερε στον κόσμο το 2006. Ο φυσιολογικός τοκετός που επέλεξε να ακολουθήσει πήγε καλά και επέστρεψε στο σπίτι με ένα υγιέστατο μωρό.

Sussanne Khan
  1. Mira Kapoor

Το πιο λαμπερό και ευτυχισμένο ζευγάρι του Bollywood έφερε στον κόσμο την πρώτη του κόρη Misha στις 27 Αυγούστου του 2016. Η μικρή Misha είναι άλλο ένα μωρό που ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό.

mira kapoor
  1. Tara Sharma

Η Tara Sharma μετά τις επιλεκτικές εμφανίσεις της σε κινηματογραφικές ταινίες επέλεξε να καταγράψει την εγκυμοσύνη της σε ένα λαμπερό show με το όνομά της. Λάτρεψε τόσο πολύ την περίοδο της εγκυμοσύνης της που θέλησε μέσα από την εμπειρία της να προωθήσει έναν υγιή τρόπο ζωής για κάθε μέλλουσα μαμά. Φυσικά, επέλεξε τον φυσιολογικό τοκετό.

Tara Sharma

Διάβασε ακόμα:

Πόνοι τοκετού: Τι τους προκαλούν;

Πώς να αντιμετωπίσετε τους πόνους του τοκετού με φυσικούς τρόπους

Πόνοι γέννας: Μαμάδες περιγράφουν πώς είναι οι πόνοι τοκετού

Δούκισσα Νομικού- Αθηνά Οικονομάκου: Οι στυλάτες τους εμφανίσεις στην παραλία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved