#Μένουμε_σπίτι: Υπέροχες πασχαλινές χρωμοσελίδες «Ένωσε τις τελείες» για παιδιά (pics)

Κυριακή του Πάσχα σήμερα, όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους μακριά από τους φίλους και τους συγγενείς τους, όμως εμείς βρισκόμαστε εδώ για να κάνουμε λίγο καλύτερο το απόγευμα των παιδιών σας.

#Μένουμε_σπίτι: Υπέροχες πασχαλινές χρωμοσελίδες «Ένωσε τις τελείες» για παιδιά (pics)

Σήμερα είναι μια μέρα δύσκολη για όλα τα παιδιά. Δεν μπορούν να τρέξουν. Δεν μπορούν να παίξουν με τους φίλους τους. Δεν μπορούν να χαρούν τη γιαγιά και τον παππού. Δεν μπορούν να κάνουν όλα εκείνα που έκαναν παραδοσιακά κάθε Πάσχα.

Όμως, αν έχετε μιλήσει στα παιδιά σας για όλη αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι, σίγουρα θα καταλαβαίνουν ότι ο μόνος λόγος που βρισκόμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας τούτες τις Άγιες και συνάμα γιορτινές ημέρες είναι για να προστατεύσουμε τους δικούς μας.

Τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα

Ζωγραφίστε μαζί τους. Τι καλύτερο από το να εκτυπώσετε ζωγραφιές και να τις φτιάξετε μαζί. Ξαπλώστε στο πάτωμα, σκορπίστε τα χρώματα και τους μαρκαδόρους, ζητήστε από το παιδί σας να ενώσει τους αριθμούς, τα γράμματα και τις τελείες και έπειτα ζωγραφίστε μαζί τους την υπέροχη ζωγραφιά.

Κουνελάκια, κοτούλες, πασχαλινά αυγουλάκια είναι μερικά από όλα εκείνα που θα εμφανιστούν ως δια μαγείας μπροστά τους, μόλις ενώσουν τις τελείες.

Χαρείτε τη μέρα έστω και από το σπίτι. Γελάστε. Μιλήστε για τα Πάσχα που θυμόσαστε και για όλα εκείνα που θα' ρθουν, δημιουργήστε όμορφες αναμνήσεις με τα παιδιά σας.

Αντί να θυμούνται τον κορονοϊό και τον εγκλεισμό, κάντε τα να θυμούνται πως σας είχαν δίπλα τους, τα παιχνίδια μαζί σας, τα γέλια και τις ζωγραφιές που κάνατε μαζί.

Swipe up στη gallery και δείτε τις χρωμοσελίδες μας. Εκτυπώστε τες και περάστε ένα χαρούμενο, δημιουργικό και διασκεδαστικό απόγευμα μαζί τους.

Χρόνια πολλά - Χριστός Ανέστη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved