Επιλέξτε τη σωστή πάνα για το μωρό σας

Συμβουλές για μητέρες

Επιλέξτε τη σωστή πάνα για το μωρό σας

Απορροφητικότητα

Μια καλή πάνα κρατά την υγρασία μακριά από το δέρμα του μωρού σας, προστατεύοντάς το από τον ερεθισμό, τα εξανθήματα και το σύγκαμα.

Απαλότητα και Ελαστικότητα

Η απαλή επιφάνεια και τα ελαστικά πλαϊνά προσφέρουν απαλή προστασία στο ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζουν άνετα στο σώμα του.

Δείκτης Υγρασίας

Ο ειδικός Δείκτης Υγρασίας είναι μια γραμμή πάνω στην πάνα η οποία από κίτρινη γίνεται μπλε, για να σας ενημερώνει ότι το μωρό σας πιθανόν χρειάζεται αλλαγή πάνας.

Καμπυλωτή εφαρμογή στην κοιλίτσα

Διαθέτει μια ειδική καμπύλη στο μπροστινό μέρος της πάνας, η οποία “αγκαλιάζει” το υπόλειμμα του ομφάλιου λώρου, βοηθώντας να παραμείνει στεγνό και να αερίζεται για να επουλωθεί.

Συμβουλές για μητέρες

Στα νεογέννητα χρειάζονται κατά μέσο όρο 7-8 πάνες την ημέρα. Μετά τις πρώτες λίγες εβδομάδες, το μωρό σας μπορεί να χρειάζεται μόνο 5-6 πάνες την ημέρα. Να θυμάστε ότι τα νεογέννητα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, και το μικρότερο νούμερο πάνας μπορεί να τους κάνει μόνο για λίγες εβδομάδες.

Hand Photo

Συμβουλές για πρόωρα μωρά

Οι πολύ μικροί αυτοί ασθενείς, χρειάζονται μία ομάδα που να αποτελείται από τουλάχιστον τρεις ειδικούς που θα τους παρέχουν την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζονται. Τους έχουν ανάγκη ακόμη και για τις φαινομενικά «απλές» διαδικασίες, όπως για παράδειγμα την αλλαγή της πάνας τους. Εντυπωσιακό είναι και το γεγονός, ότι για να αλλαχτεί η πάνα ενός πρόωρου μωρού και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η άνεσή του, απαιτούνται πέντε έως δέκα λεπτά και μπορεί να χρειαστούν έως και δύο μαίες.

«Η πάνα θα πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένη για το πολύ μικρό σώμα των προώρων, ώστε να μην ενοχλεί στην κίνηση και να μην εμποδίζει την ομαλή ανάπτυξη των ισχύων τους, καθώς και να μας επιτρέπει τους χειρισμούς μας κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους. Οι μικροσκοπικοί αυτοί ασθενείς, αν και είναι σκληροί αγωνιστές, δείχνουν εξαιρετικά αδύναμοι μέσα σε μια πάνα που δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους και είναι κατασκευασμένη για πολύ μεγαλύτερα νεογνά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα υπάρχουν τα Pampers Preemies για να καλύψουν τις ανάγκες των πρόωρων νεογνών», δήλωσε η Μοσχάκη Βικτωρία, Πρόεδρος Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Θεσσαλονίκης.

H P&G και τα Pampers παρουσιάζουν, τα Pampers Preemie Protection, τη μικρότερη πάνα στον κόσμο, ειδικά σχεδιασμένη για πρόωρα βρέφη και δωρίζουν στα μαιευτήρια της χώρας πάνω από 250.000 πάνες, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των μονάδων νοσηλείας πρόωρων βρεφών. Τα Pampers Preemie Protection είναι η μοναδική πάνα στην Ελλάδα, σχεδιασμένη για μικρότερα μωράκια, ειδικά προσαρμοσμένη για βρέφη που ζυγίζουν από μόλις 800 γραμμάρια.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video σχετικά με τα Pampers Preemies



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved