Πολύχρωμο και υγιεινό πάρτι με θέμα τα φρούτα! (pics)

Υγεία και διασκέδαση!

Πολύχρωμο και υγιεινό πάρτι με θέμα τα φρούτα! (pics)

Ένα πάρτι με θέμα τα φρούτα δεν είναι ένα συνηθισμένο πάρτι. Είναι όμως μια πρωτότυπη, πολύχρωμη και υγιεινή ιδέα για όλες τις ηλικίες, ιδανικό για αγόρια ή κορίτσια.

Τα παιδιά συνήθως δεν αγαπούν πολύ να τρώνε μήλα, αχλάδια, μπανάνες κ.λπ. Τις περισσότερες φορές προτιμούν ανθυγιεινά σνακ. Ειδικά στα πάρτι γενεθλίων πατατάκια, γαριδάκια και αναψυκτικά είναι εκείνα τα κεράσματα που κυριαρχούν.

Η ιδέα για ένα πάρτι που έχει στο επίκεντρό του τα φρούτα σίγουρα θα ξαφνιάσει τους καλεσμένους σας αλλά μπορεί να τους αλλάξει και τις διατροφικές τους συνήθειες προς το καλύτερο!

Διακοσμήστε τον χώρο με χάρτινες γιρλάντες και μπαλόνια σε σχήμα φρούτων. Τραπεζομάντηλα, χαρτοπετσέτες, πιάτα και ποτήρια επιλέξτε τα με μοτίβα φρούτων. Δώστε στα παιδιά χαρτιά και μαρκαδόρους για να ζωγραφίσουν τις δικές τους φρουτοζωγραφιές, αλλά και σφραγίδες με φράουλες, μούρα κ.λπ. για τα βιβλία και τα τετράδιά τους.

Φτιάξτε την πιο νόστιμη φρουτοσαλάτα σας και φροντίστε να έχετε άφθονους φυσικούς χυμούς για όλους τους καλεσμένους σας. Μπορείτε επίσης να τα συνδυάσετε με φρέσκα λαχανικά και διάφορα τυριά και να τα σερβίρετε σε εντυπωσιακές πιατέλες.

Στο πάρτι με θέμα τα φρούτα δεν απαγορεύονται τα γλυκά: Η τούρτα σας μπορεί να έχει φρουτένια διακόσμηση ενώ μπορείτε να προσφέρετε φράουλες ή μπανάνες με σοκολάτα, φρουτομπουκιές με παγωμένο γιαούρτι, τάρτες, μηλόπιτα με παγωτό και άλλες πολλές γευστικές και ταυτόχρονα υγιεινές ιδέες.

Δείτε τις φωτογραφείς στην gallery και πάρτε ιδέες για το δικό σας πάρτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved