Μαμά Προπονήσου: Τι κάνει μια μαμά «καλή» ή «κακή»;

Η καλη μαμά και η κακή μαμά!

Μαμά Προπονήσου: Τι κάνει μια μαμά «καλή» ή «κακή»;

Μαμάδες.

Κάθε φορά που βρίσκομαι με άλλες μαμάδες, σε κάποιο πάρτυ, στο σχολείο, οπουδήποτε, συμβαίνει πάντα με μαθηματική ακρίβεια το ίδιο μοτίβο. Ο Ανταγωνισμός. Μου φαίνεται ότι πάντα πρέπει να υπάρχει ένα θέμα στο οποίο κάποια είναι καλύτερη από την άλλη, το κάνει καλύτερα, ξέρει καλύτερα….τι συμβαίνει αναρωτιέμαι. Εκεί που η άλλη είναι η χειρότερη και εγώ η καλύτερη, σε άλλα εγώ είμαι η χειρότερη και η άλλη η καλύτερη , και μονίμως υπάρχει στον αέρα το «ΘΕΜΑ» ποια είναι η καλύτερη μαμά.

Τι συμβαίνει τέλος πάντων, γιατί θα πρέπει συνεχώς να νιώθω ότι κάτι δεν κάνω καλά, κάτι δεν πάει καλά, εγώ δεν είμαι αρκετά καλή;

Ξεκίνησα λοιπόν να γράφω την λίστα μου, να κάνω απογραφή, για να «δω» εάν είμαι καλή μαμά, τι κάνω και τι δεν κάνω σωστά, έτσι για να ησυχάσω επιτέλους και για να βγάλω από το μυαλό μου όλες τις αρνητικές σκέψεις.

Πού κατέληξα; Δείτε πατήστε play στο βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε. Σίγουρα μετά τις συμβουλές μου δεν θα κάνετε ποτέ ξανά το ερώτημα αυτό στον εαυτό σας.Katerina Efstratiadou Dip.LC.
Personal Life Coach
Thessaloniki- Greece
http://www.katerinaefstratiadou.gr/el/
http://www.coachforenergy.blogspot.gr/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved