Toy Story κολατσιό με γιαούρτι και φρούτα

Ένα θρεπτικό σνακ σε ταπεράκι για το σχολείο - Τα παιδιά θα το λατρέψουν. 

Foivi Geller
Toy Story κολατσιό με γιαούρτι και φρούτα

Τα σχολεία έχουν ξεκινήσει και μικροί μεγάλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε μία νέα ρουτίνα καθημερινότητας. Το πρόγραμμα των παιδιών είναι πλέον γεμάτο και ο χρόνος εντός σπιτιού πολύ λιγότερος από ότι πριν.

Είναι σημαντικό, ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο, τα παιδιά να τρέφονται σωστά και να προσλαμβάνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για ένα γερό ανοσοποιητικό. Για αυτό κι εμείς κάθε εβδομάδα, μοιραζόμαστε μαζί σας ιδέες για εντυπωσιακά και υγιεινά σνακ που μπορείτε να φτιάξετε για τα παιδιά σας, κατάλληλα και για κολατσιό στο σχολείο ή στις εξωσχολικές δραστηριότητες το απόγευμα.

Η σημερινή μας πρόταση είναι ένα κολατσιό εμπνευσμένο από το Toy Story. Το κολατσιό μας περιέχει γιαούρτι, μπισκότα και καλοκαιρινά φρούτα που ακόμα μπορούμε να βρούμε στο μανάβικο ή στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μας.

Τι θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε:

  • Καρπούζι: Πλούσιο σε βιταμίνη C και Α, ενισχύει το ανοσοποιητικό, κάνει καλό στο δέρμα και μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης άσθματος.
  • Πεπόνι: Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε β-καροτίνη, ενυδατώνει τον οργανισμό και συμβάλλει θετικά στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.
  • Μπισκότα
  • Γιαούρτι: Πλούσιο σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.
20200909 201418

Foivi Geller
Facebook account
Instagram account

back to school afierwma
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved