Πώς να ψωνίσεις «έξυπνα» για το μωράκι σου στις εκπτώσεις!

Επιτέλους οι εκπτώσεις ήρθαν και εσύ περιμένεις πώς και πώς να βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο για κάνεις τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στα μαγαζιά.

Πώς να ψωνίσεις «έξυπνα» για το μωράκι σου στις εκπτώσεις!

Αν έψαχνες ρούχα μόνο για εσένα, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα, ωστόσο, τώρα που είσαι μανούλα έχεις ακόμη περισσότερο άγχος γιατί θες να φροντίσεις και για την γκαρνταρόμπα των μικρών σου.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να εκμεταλλευτείς «έξυπνα» την εκπτωτική περίοδο και να μην ταλαιπωρηθείς στην αναζήτηση των νέων ρούχων για τα μωράκια σου; Το πρώτο βήμα είναι να μείνεις ψύχραιμη και να «εξοπλιστείς» με υπομονή. Το δεύτερο είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Η λίστα η καλή και το απαραίτητο «σερφάρισμα»

Ξεκίνα ετοιμάζοντας μια λίστα με όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά σου: Από ρούχα μέχρι παπούτσια και αξεσουάρ. Στη συνέχεια, κάνε μια αναζήτηση στο Διαδίκτυο για να δεις τις τιμές στα αγαπημένα σου καταστήματα με βρεφικά και παιδικά είδη. Μια έρευνα αγοράς είναι απαραίτητη προτού αρχίσεις τις εξορμήσεις και με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλές βόλτες!

Να είσαι προνοητική

Ξέρεις καλά ότι τα μωρά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα για αυτό και εσύ καλείσαι να φανείς προνοητική όσον αφορά στις αγορές που θα κάνεις για εκείνα. Μην εστιάσεις μόνο στα καλοκαιρινά ρούχα, αλλά προσπάθησε να βρεις σύνολα που θα φορέσουν τα παιδιά σου το ερχόμενο Φθινόπωρο αλλά και τον Χειμώνα. Μπορείς να εντοπίσεις εκπληκτικές προσφορές σε μπουφάν και πουλοβεράκια!

Extra tip: Αν δεν είσαι σίγουρη για το μέγεθος, φρόντισε να πάρεις τα ρούχα των παιδιών λίγο πιο φαρδιά.

Φρόντισε να μην παρασυρθείς

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, θα βρεις πολλά κομμάτια σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Μην εστιάσεις, όμως, μόνο στην τιμή και ξεχάσεις την ποιότητα. Τα παιδιά και ειδικότερα τα μωρά έχουν ευαίσθητο δερματάκι και χρειάζονται ρούχα από πολύ καλές (ακόμη και οργανικές) πρώτες ύλες και απαλά υφάσματα. Κι όμως, ένα ρούχο είναι ικανό να προκαλέσει ερεθισμούς, κοκκινίλες και φαγούρες σε ένα μωράκι! Συνεπώς, αξίζει να πεις «ναι» στην ποιότητα και «όχι» στην ποσότητα, τουλάχιστον όσον αφορά στα παιδιά.

Extra tip: Ό,τι ρουχαλάκια κι αν επιλέξεις για τα παιδάκια σου, φρόντισε να τα πλύνεις προτού τους τα φορέσεις! Μην ξεχάσεις, επίσης, να χρησιμοποιήσεις το Εύρηκα Baby. Eίναι ένα απορρυπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για τα βρεφικά ρούχα, ενώ είναι κατάλληλο και για τα ρούχα όλης της οικογένειας, μιας και περιέχει 100% φυτικό πράσινο σαπούνι και εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι. Είναι υποαλλεργικό και απαλό, όμως καθαρίζει αποτελεσματικά απομακρύνοντας όλους τους δύσκολους λεκέδες. Όπως λέει και το σλόγκαν του, «Καθαρίζει σαν Εύρηκα, περιποιείται σαν χάδι».

Μείνε στα βασικά

Αν δεν είσαι σίγουρη για τις αγορές που θέλεις να κάνεις ή δυσκολεύεσαι να ετοιμάσεις μια λεπτομερή λίστα, τότε μείνε στα βασικά. Βρες μερικά καθημερινά σύνολα (άνετα φουστανάκια, φορμάκια, φόρμες και t-shirt), δύο ζευγάρια παπούτσια για όλες τις περιστάσεις και δύο «καλά» σύνολα. Αξίζει να έχεις επιλογές για το επόμενο παιδικό πάρτι.

Περιποιήσου τα ρούχα σαν χάδι!

Κάνε «έξυπνες» αγορές και γέμισε τη ντουλάπα των μικρών σου με άνετα και ευκολοφόρετα ρούχα. Μην ξεχάσεις να πάρεις τα απαραίτητα και για την επόμενη σεζόν και φυσικά, έχε πάντα κατά νου ότι για να διατηρήσεις για πολύ καιρό σε καλή κατάσταση τα ρούχα της οικογένειας, πρέπει να τα φροντίσεις σωστά. Βρες το κατάλληλο απορρυπαντικό για τα βρεφικά ρουχαλάκια και πριν από κάθε πλύση, διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες που αναγράφονται στις ετικέτες!

Μετά τα ρούχα, τι;

Τέλος, αξίζει να θυμάσαι ότι οι εκπτώσεις δεν αφορούν μόνο στα ρούχα, αλλά και σε όλα τα αντικείμενα που θα χρειαστείς για τα παιδάκια σου. Ρίξε μια ματιά στις προσφορές που υπάρχουν στα σετ φαγητού για μωρά! Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις και την κουζίνα σου;

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να θυμάσαι ότι κατά τους πρώτους 12 μήνες, ώσπου δηλαδή το μωρό αποκτήσει το δική του μικροβιακή προστασία, είναι πολύ ευαίσθητο σε παθογόνα μικρόβια που μπορούν να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα, όπως για παράδειγμα, γαστρεντερίτιδες. Για αυτό, οτιδήποτε έρχεται σε επαφή με την τροφή του μωρού θα πρέπει να είναι προσεκτικά αποστειρωμένο και πλυμένο! Επειδή η μαμά Εύρηκα όμως ξέρει καλύτερα, μας έφερε το υγρό πιάτων Εύρηκα Baby που είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα σκευή του μωρού. Καθαρίζει αποτελεσματικά, χάρη στο πράσινο σαπούνι και το εκχύλισμα από βιολογικό χαμομήλι και λεμόνι που περιέχει!

Καλές αγορές!

EYRHKA

#eurekababygr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved