Φωτιά Μάτι: χιλιάδες ευρώ για τους πυρόπληκτους από την ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Μελία Κρέιλινγκ

"Το όνομά μου είναι Melia Kreiling και ξεκινώ αυτή την καμπάνια μετά την τραγική πυρκαγιά στην Αττική χθες" έγραψε η Μελία Κρέιλινγκ στο Instagram της ξεκινώντας καμπάνια αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους.

Φωτιά Μάτι: χιλιάδες ευρώ για τους πυρόπληκτους από την ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Μελία Κρέιλινγκ

Η ομογενής ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο "Τελευταίο Σημείωμα" του Παντελή Βούλγαρη έδειξε την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη της όχι μόνο με λόγια συμπαράστασης αλλά με ακτιβισμό μέσα από την ιστοσελίδα gofundme μέσω της οποίας ξεκίνησε καμπάνια για βοήθεια ων πυρόπληκτων.

Η Κρέιλινγκ, κόρη της Κάτιας Δημοπούλου των περιοδικών μόδας όταν καλλιεργούσαν την αισθητική με άποψη, έγραψε στην ανάρτηση της:

"Ως μισή Ελληνίδα/ μισή Αμερικανίδα που μεγάλωσε στην Αθήνα, τα τραγικά γεγονότα στην πατρίδα μου με έκαναν να αισθανθώ τόσο ανίκανη που ήμουν τόσο μακριά και δεν μπορούσα να βοηθήσω. Είμαι τόσο τυχερή που οι φίλοι μου και η οικογένειά μου είναι τώρα όλοι ασφαλείς, υπήρξαν τρομακτικές στιγμές που δεν ήμασταν σίγουροι, όσο μία από τις μεγαλύτερες πυρκαγιές έκαιγαν την καρδιά της πόλης που αποκαλώ σπίτι μου.



Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved