Emoji : Συνταγή και ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκότα του πάρτι (vid & pics)

Τα emoji, δηλαδή τα εικονίδια που χρησιμοποιούμε στις συνομιλίες μας στο κινητό ή στο διαδίκτυο και τα social media, δεν έχουν εισβάλει μόνο στην επικοινωνία μας, αλλά και στη ζωή μας.

Emoji : Συνταγή και ιδέες για να διακοσμήσετε τα μπισκότα του πάρτι (vid & pics)

Τα παιδιά, ειδικότερα των μεγαλύτερων ηλικιών, τα γνωρίζουν πολύ καλά και εκφράζονται μέσα από αυτά όταν συνομιλούν διαδικτυακά με τους φίλους τους.

Η βασική αρχή είναι πώς πάντα θα πρέπει να θέτουμε κανόνες και όρια στην έκθεση του παιδιού μας στα social media και το διαδίκτυο γενικότερα. Από την άλλη πλευρά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την εποχή μας, τους τρόπους και μέσα επικοινωνίας που αυτή χρησιμοποιεί.

Τα emoji, οι κίτρινες φατσούλες οι οποίες εκφράζουν διάφορα συναισθήματα – χαρά, λύπη, αισιοδοξία, απογοήτευση κ.ά. – θα μπορούσαν να είναι μια ιδέα για να διακοσμήσετε τα μπισκότα που θα κεράσετε τους καλεσμένους σας στο παιδικό πάρτι ή τους συμμαθητές στο σχολείο: σε γενέθλια, ονομαστική εορτή, αθλητική επιτυχία κ.λπ.

Τα παιδιά σίγουρα θα χαμογελάσουν στην ιδέα και δεν αποκλείεται να σας στείλουν μια χαμογελαστή φατσούλα στο κινητό για να σας ευχαριστήσουν!

Δείτε στο video τη συνταγή και τα υλικά που θα χρειαστείτε για να φτιάξετε τα μπισκότα και ιδέες διακόσμησης και σερβιρίσματος στις φωτογραφίες.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #emojicookies

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved