Σας αρέσει το τυρί; Δείτε πόσα πολλά σνακ μπορείτε να φτιάξετε για την οικογένεια σε λίγα λεπτά

Εύκολα και γρήγορα σνακ με τυρί. Θα ενθουσιαστούν μικροί και μεγάλοι.

Σας αρέσει το τυρί; Δείτε πόσα πολλά σνακ μπορείτε να φτιάξετε για την οικογένεια σε λίγα λεπτά

Υπάρχουν απεριόριστες συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε με όλες τις διαφορετικές ποικιλίες τυριών, όπως μοτσαρέλα, παρμεζάνα ή τσένταρ.

Δεδομένου ότι είναι ένα τόσο εύγευστο και γεμάτο πρωτεΐνες, σας προτείνουμε μερικές γρήγορες συνταγές που έχουν ως βασικό υλικό το τυρί. Επιπλέον, στο βίντεο θα βρείτε και αρκετές συμβουλές μαγειρέματος που θα σας λύσουν τα χέρια.

Συνταγή για ατομικά μακαρόνια με τυρί

Θα χρειαστείτε μόλις 3 λεπτά για να φτιάξετε αυτό το γεύμα. Σε μια κούπα, βάλτε μια κουταλιά ζυμαρικών, στη συνέχεια, προσθέστε την επαρκή ποσότητα νερού και τοποθετείστε την κούπα στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά. Ανακατέψτε καλά και βεβαιωθείτε ότι δεν έχει απομείνει άλλο νερό στην κούπα. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο γάλα και τυρί και ανακατέψτε μέχρι το τυρί να λιώσει.

Εύκολο τοστ χωρίς τοστιέρα

Εάν θέλετε ένα ωραίο ψημένο τοστ, αλλά δεν έχετε τοστιέρα, υπάρχει λύση. Φτιάξτε το κλασικό τόστ, περάστε τις δύο πλευρές με λίγο βούτυρο, τυλίξτε το με αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε πάνω το σίδερο που το έχετε βάλει στην πρίζα. Επαναλάβετε τη διαδικασία και στις δύο πλευρές. Το τοστάκι είναι έτοιμο και ξεροψημένο.

Μπαστουνάκι cheddar

Πάρτε ένα μεγάλο κομμάτι τυρί cheddar και κόψτε το σε ορθογώνια κομμάτια. Τοποθετήστε ένα ξυλάκι σε κάθε κομμάτι. Στη συνέχεια, βυθίστε το σε αλεύρι, μετά σε αυγό και σε τριμμένη φρυγανιά. Τέλος, σε ένα βαθύ τηγάνι με λάδι, τα τηγανίζετε όλα μαζί. Απολαύστε τα σκέτα ή με σως της επιλογής σας.

Δείτε και άλλες συνταγές, εύκολες και νόστιμες, στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved