Γιουβαρλάκια όπως της μαμάς

Δεν υπάρχει τίποτε πιο νόστιμο από ένα ζεστό πιάτο γιουβαρλάκια. Συμφωνείτε;

Γιουβαρλάκια όπως της μαμάς

#tsoulotip: Ρίχνουμε σιγά σιγά τη σούπα στο μείγμα του αυγού για να μην μας κόψει το αυγό.Ανακατεύουμε προσεκτικά.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

  • 1/2 κιλό Κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 μεγάλο Κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 Αυγό
  • 1/4 του μάτσου Μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1/4 του μάτσου 'Ανηθο, ψιλοκομμένο
  • 150 γρ Ρύζι γλασέ
  • 5κ.σ. Ελαιόλαδο
  • Λίγο αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Υλικά για τη σούπα:

  • 1 μεγάλο Καρότο, τριμμένο
  • 1 Πατάτα, κομμένη σε κυβάκια
  • 1 Κύβο ζωμό λαχανικών
  • Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 στικ Σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 λίτρο Νερό
  • 20 ml. Ελαιόλαδο

Υλικά για το αυγολέμονο:

  • 2 Αυγά μεγάλα
  • Χυμό από 1 λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved