Τα πιο νόστιμα μαμαδίστικα γιουβαρλάκια είναι αυτά

Τα σχολεία αρχίζουν και τα γιουβαρλάκια στο ολοήμερο θα έχουν την τιμητική τους!

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τον κιμά:

  • 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό
  • 1/4 του μάτσου μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 του μάτσου άνιθο ψιλοκομμένο
  • 150γρ ρύζι γλασέ
  • 5κ.σ. Ελαιόλαδο
  • Λίγο αλεύρι
  • Αλάτι κ πιπέρι
  • Υλικά για την σούπα:
  • 1 μεγάλο καρότο τριμμένο
  • 1 πατάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 1 κύβο ζωμό λαχανικών
  • Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
  • 1 στικ σέλερι πολύ ψιλοκομμένο
  • Αλάτι κ πιπέρι
  • 1 λίτρο νερό
  • 20ml. Ελαιόλαδο

Υλικά για το αυγολέμονο:

  • 2 αυγά μεγάλα
  • Χυμό από 1 λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved