Πανεύκολη συνταγή για σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου

Φτιάξτε μόνες σας την τέλεια σπιτική σάλτσα μπάρμπεκιου!

Αν σας αρέσει η μπάρμπεκιου και την χρησιμοποιείτε πάντα στα κρεατικά σας, σας βρήκαμε τη συνταγή που θα σας ενθουσιάσει. Είναι πανεύκολη και τόσο καυτερή, όσο χρειάζεται για να απογειώσει τα ψητά σας!

Υλικά

1 κ.σ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένο
1/3 κούπα σάλτσα σόγιας χαμηλής περιεκτικότητας νατρίου
2/3 κούπα κέτσαπ
1 ½ κ.γ. καυτερή σάλτσα τσίλι
2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
¼ της κούπας μηλόξυδο
1/3 της κούπας καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. κρεμμύδι σε σκόνη

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα, ζεσταίνετε το λάδι σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να κάψει. Ρίχνετε το σκόρδο και τσιγαρίζετε για 30 δευτερόλεπτα.

Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε. Σιγοβράζετε σε χαμηλή φωτιά, για 15 λεπτά, περίπου μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Κι έτοιμη!

Πηγή: popsugar.com

Διαβάστε επίσης

Το καλύτερο hamburger με σπιτική σάλτσα από τον Γιώργο Γεράρδο

Μείγμα μπαχαρικών BBQ και χοιρινή τηγανιά από τον Γιώργο Γεράρδο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved