Οικονομικά μπισκότα nutella με 3 υλικά! (εικόνες)

Σίγουρα όλοι οι λάτρεις, της nutella, της πραλίνας φουντουκιού και της σοκολάτας, θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή. Είναι εύκολη, γρήγορη, νόστιμη και μπορείτε να τη φτιάξετε μαζί με τα παιδιά σας.

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Το καλύτερο όλων όμως; Είναι οικονομικά (κάτι λιγότερο από 4 ευρώ) και χρειάζεστε μόνο τρία υλικά. Ποια είναι αυτά;

  1. 1 φλιτζάνι nutella
  2. 2 αβγά
  3. 2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

tip: Αγοράστε το γυάλινο μικρό δοχείο της nutella και εκεί μέσα μετρήστε το αλεύρι σας, για να είναι σωστές οι δόσεις. Αυτή η δοσολογία βγάζει 25-30 μπισκότα!

Εκτέλεση:

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ

Ζυμώστε καλά

Βάλτε στα ταψί σας λαδόκολλα και τοποθετήστε τα αραιά

Ψήστε στους 180 βαθμούς, σε αέρα για περίπου 10-12 λεπτά

Απολαύστε τα και εσείς και τα παιδιά σας.

Η δική μου γνώμη: Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω αυτή τη συνταγή και η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πολύ. Για κάποιους που λατρεύουν τον ελληνικό καφέ το πρωί, γευστικά είναι ιδανικά αυτά τα μπισκότα. Αν όμως τα θέλετε για τη λιγούρα και για τη γλύκα που έχει η nutella, πιστεύω ότι κάτι λείπει. Μπορεί να λείπει η ζάχαρη, επειδή δεν βάζουμε καθόλου, αλλά την επόμενη φορά αυτό που θα προσθέσω θα είναι μια βανίλια και θα ρίξω 1 1/2 κούπα αλεύρι αντί για δύο.

Όπως και να έχει σας προτείνω να τα φτιάξετε ανεπιφύλακτα και σας εγγυώμαι ότι το σπίτι σας θα μυρίσει τόσο όμορφα καθώς τα ψήνετε που θα κάνει τα παιδιά σας να τρέξουν στην κουζίνα για να δουν τι κρύβει ο φούρνος σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved