Το μυστικό για να φτιάξετε και εσείς το viral παγωτό της Barbra Streisand

Bigstock

Μετά το πρώτο μπολ θα ζητάτε σίγουρα και δεύτερο.

Η συνταγή για το παγωτό στιγμιαίου καφέ της Barbra Streisand εμφανίστηκε αρχικά στο βιβλίο μαγειρικής Singers & Swingers in the Kitchen της Roberta Ashley, που κυκλοφόρησε το 1967.

Το βιβλίο περιέχει συνταγές από μερικούς από τους πιο εμβληματικούς καλλιτέχνες όλων των εποχών. Μπορεί σήμερα, το βιβλίο να είναι αρκετά σπάνιο, αλλά ευτυχώς, η συνταγή της Barbra για παγωτό με στιγμιαίο καφέ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Συνταγή για σπιτικό παγωτό μόκα με 4 υλικά

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι πλήρες γάλα
  • 24 μεγάλα marshmallows
  • 2 κουταλάκια του γλυκού στιγμιαίο καφέ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος (καλά παγωμένη)
  • Pretzels για το σερβίρισμα

Πόσο συχνά να επιτρέπω στο παιδί μου να τρώει παγωτό;

Πώς να φτιάξετε παγωτό στιγμιαίου καφέ

  1. Αυτή η συνταγή είναι απίστευτα απλή – δεν χρειάζεστε παγωτομηχανή ή ειδικά εργαλεία. Δείτε πώς γίνεται:
  2. Ζεστάνετε 1 φλιτζάνι γάλα σε χαμηλή φωτιά.
  3. Όταν αρχίσει να αχνίζει, προσθέστε τα 24 μεγάλα marshmallows.
  4. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσουν τα marshmallows και σβήσε τη φωτιά.
  5. Προσθέστε στιγμιαίο καφέ της αρεσκείας σας και αφήστε το μείγμα να κρυώσει.
  6. Όσο κρυώνει, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματιστούν «κορυφές» (σαντιγί).
  7. Προσθέστε προσεκτικά τη σαντιγί στο μείγμα με τα marshmallows.
  8. Μεταφέρετε το μείγμα σε μια φόρμα για κέικ και βάλτε το στην κατάψυξη μέχρι να σφίξει – ιδανικά όλο το βράδυ.
  9. Σερβίρετε και απολαύστε! Αν θέλετε να το φάτε «σαν την Barbra», προσθέστε από πάνω θρυμματισμένα αλμυρά pretzels.

Έξι νόστιμα (και εύκολα!) παγωτά που μπορείτε να φτιάξετε με τα νηπιάκια σας

Η γεύση; Έκρηξη νοσταλγίας και απόλαυσης

Το αποτέλεσμα όπως αναφέρουν και τα ξένα μέσα είναι ένα παγωτό κρεμώδες, αφράτο, με διακριτική γεύση καφέ και αέρινη υφή.

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved