Air fryer συνταγές που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα φτιάξουν μόνα τους

Θέλετε ένα σνακ στο air fryer; Αν ναι δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις συνταγές μας παρακάτω.

Air fryer συνταγές που θα λατρέψουν τα παιδιά και θα φτιάξουν μόνα τους
Bigstock

Από ιδέες για πρωινό μέχρι εύκολα και νόστιμα επιδόρπια, ελαφριά σνακ και άλλα, παρακάτω θα βρείτε συνταγές που μέχρι και τα παιδιά σας θα καταφέρουν να φτιάξουν μόνα τους.

Τα air fryers έχουν αρχίσει να γίνονται τα αγαπημένα όλων και τα περισσότερα σπίτια έχουν αποκτήσει μια φριτέζα αέρως μιας και υπόσχεται θρεπτικό και υγιεινό μαγείρεμα.

Η φριτέζα αέρως μαγειρεύει οτιδήποτε μπει στον κάδο της με τη χρήση ζεστού αέρα. Είναι εύκολη στη χρήση της και κάποιος μπορεί να μαγειρέψει μεγάλη ποικιλία τροφίμων εξοικονομώντας ενέργεια (και χρήματα).

Συνταγές στο air fryer για παιδιά

Παρακάτω θα βρείτε νόστιμες συνταγές που μπορούν ακόμη και τα παιδιά να φτιάξουν μόνα τους, αν γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιήσουν τη φριτέζα αέρως.

Ψωμί του τοστ με κανέλα

Κόψτε σε μπαστουνάκια το ψωμί του τοστ, πασπαλίστε το με ζάχαρη και κανέλα και ψήστε το στο air fryer. Μόλις ψηθεί ρίξτε από πάνω ζαχαρούχο γάλα και θα γίνει το πιο νόστιμο πρωινό για όλη την οικογένεια.

Πατάτες στο air fryer

Οι πατάτες στο air fryer θα γίνουν νόστιμες και τραγανές, χρησιμοποιώντας ελάχιστο ελαιόλαδο. Κόψτε τις σε μικρά κομμάτια, πασπαλίστε τις με αλάτι και πάπρικαι και ψήστε τις.

Κοτομπουκιές στο air fryer

Βάλτε τις κοτομπουκιές και ψήστε για 15 λεπτά. Το τέλειο φαγητό, έτομο σε λίγα λεπτά.

Πιτάκια με μήλο στο air fryer

Είναι καταπληκτικό το τι μπορεί νακάνει κανείς με λίγο φύλλο κρούστας ή μια τορτίγια. Τυλίξτε μερικά κομμάτι μήλου και ψήστε τα. Μπορείτε να τα απολαύσετε με μέλι ή παγωτό βανίλια.

Μπουκιές κουνουπιδιού

Η πιο νόστιμη συνταγή για να απολαύστε το κουνουπίδι. Κόψτε το σε μπουκιές, πανάρετέ το (αυγό και φρυγανιά) και ψήστε το. Μπορείτε να του βάλετε ό,τι μπαχαρικά και ό,τι μυρωδικά σας αρέσουν.

Λουκουμάδες

Δείτε εδώ τη συνταγή που σας είχαμε δώσει πριν λίγο καιρό.

Muffin μπανάνας

Ετοιμάστε το μείγμα (εδώ μια συνταγή), μοιράστε το στα χαρτάκια ψησίματος και τοποθετήστε τα στο air fryer.

Πίτσα στο λεπτό

Με μια αραβική πίτα ή μια πίτα (για σουβλάκι) απλή, μπορείτε να φτιάξετε πίτσα στο λεπτό. Λίγη κέτσαπ, τυρί, αλλαντικά της αρεσκείας σας, πιπεριά ή μπέικον και η πίτσα είναι έτοιμη για ψήσιμο στην φριτέζα αέρως.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved