Πεντανόστιμες και με λίγους υδατάνθρακες συνταγές για την οικογένειά σας

  • Υδατάνθρακες και διαβήτης
  • Συνταγές με λίγους υδατάνθρακες
Πεντανόστιμες και με λίγους υδατάνθρακες συνταγές για την οικογένειά σας
Photo by ergonofis on Unsplash

Οι υδατάνθρακες είναι χαλαρωτικοί. Οι υδατάνθρακες είναι λαχταριστοί. Οι υδατάνθρακες είναι το πιο γρήγορο σνακ μέσα στην ημέρα. Ωστόσο, οι υδατάνθρακες δημιουργούν "προβλήματα" στην υγεία επειδή το σώμα δεν είναι σε θέση να παράγει αρκετή ινσουλίνη ή να χρησιμοποιήσει την ινσουλίνη με τον τρόπο που θα έπρεπε για να αφαιρέσει επαρκώς τη ζάχαρη από την κυκλοφορία του αίματός.

Αν ανήκετε λοιπόν στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που καταναλώνουν υδατάνθρακες θα πρέπει να το κάνετε με μέτρο εάν έχετε προδιαβήτη, διαβήτη ή γενετική προδιάθεση για αυτήν την ασθένεια.

Για να αποφύγετε τις αρνητικές επιπτώσεις μιας χρόνιας πάθησης όπως ο διαβήτης, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων συνιστούν να διατηρείτε ένα υγιές βάρος, να τρώτε υγιεινές τροφές και να παραμένετε δραστήριες. Δυστυχώς, αυτές οι τρεις συστάσεις δεν είναι εύκολες για τις μαμάδες που προσπαθούν να διαχειριστούν πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα τους καταναλώνοντας αρκετή καφεΐνη και προσφέροντας απλόχερα μεγάλες δόσεις άνευ όρων αγάπης στα παιδιά τους.

Αντί λοιπόν να googlαρετε για να βρείτε νόστιμες συνταγές, που μόνο πολλές θερμίδες και υδατάνθρακες προσφέρουν, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις συνταγές που σας προτείνουμε παρακάτω. Τρεις νόστιμες συνταγές με λίγους υδατάνθρακες.

Τι τις κάνει ξεχωριστές; Είναι εύκολες, πάντα πετυχαίνουν και τα παιδιά θα αδειάσουν το πιάτο τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved