Hacks Γενεθλίων: Διακοσμήστε τις τούρτες σας με πολύχρωμη τρούφα

Η πολύχρωμη τρούφα στις τούρτες γενεθλίων κάνει "θαύματα".

Hacks Γενεθλίων: Διακοσμήστε τις τούρτες σας με πολύχρωμη τρούφα

Επιτέλους! Αρχίζουμε σιγά σιγά να επιστρέφουμε σε μια κανονικότητα και κάνοντας τα εβδομαδιαία μας self test νιώθουμε περισσότερη ασφάλεια κοντά στους δικούς μας ανθρώπους.

Αυτό σημαίνει ότι -πάντα με μέτρο- μπορούμε να βρεθούμε, να μιλήσουμε και να χαρούμε σε μικρές γιορτές, όπως αυτές των γενεθλίων. Τα παιδιά στερήθηκαν πολλά και ένα από αυτά τα "πολλά" ήταν τα γενέθλιά τους. Γι' αυτό λοιπόν μπορείτε να γιορτάσετε από δω και πέρα τα καλοκαιρινά γενέθλιά τους, καλώντας μερικούς φίλους στην αυλή, το μπαλκόνι ή την πυλωτή για να σβήσουν την τούρτα που θα φτιάξετε με τα χεράκια σας.

Τι; Δεν τα πάτε καλά με τις τούρτες; Κι όμως, είναι αρκετά εύκολο να φτιάξει κανείς μια τούρτα και μάλιστα να την διακοσμήσει.

Δεν χρειάζεται να είστε Masterchef για να διακοσμήσετε μια τούρτα, ούτε να έχετε ταλέντο στις ροζέτες. Ένα μπολ με πολύχρωμη τρούφα αρκεί για να στολίσετε την τούρτα που θα φτιάξετε.


https://www.instagram.com/p/CPgM75bJyMK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα βήματα είναι απλά. Φτιάξτε τα παντεσπάνια. Δεν ξέρετε να φτιάχνετε παντεσπάνια; Κανένα πρόβλημα, αγοράστε μερικά και σε ό,τι γεύση θέλετε (σοκολάτα ή βανίλια) από κάποιο ζαχαροπλαστείο.

Φτιάξτε μια κρέμα για να γεμίσετε και για να καλύψετε την τούρτα. Κατά προτίμηση, βουτυρόκρεμα. Τι; Δεν τα πάτε καλά με τη βουτυρόκρεμα; Δεν πειράζει ζητήστε όση χρειάζεστε από ένα ζαχαροπλαστείο. Βανίλια ή σοκολάτα.

Επιχείρηση στήσιμο τούρτας

Μην μας πείτε ότι δεν ξέρετε να στήνετε μια τούρτα... Αν δεν ξέρετε να τη φτιάχνετε, απλά παρατήστε τα και αγοράστε τη έτοιμη. Αν πάλι θέλετε να προσπαθήσετε ξεκινήστε βάζοντας εναλλάξ κρέμα και παντεσπάνια.

Τρούφα παντού

Και τώρα ήρθε η ώρα για το διασκεδαστικό κομμάτι. Αφού καλύψετε με βουτυρόκρεμα όλη την τούρτα πασπαλίστε τη με τρούφα!

Ιδού ένα κατατοπιστικό βίντεο



Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τις πιο όμορφες και εύκολες τούρτες με τρούφα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved