Τούρτα πεταλούδα για κορίτσια: Δείτε πώς θα τη φτιάξετε βήμα-βήμα

Δείτε πώς θα φτιάξετε με τα χεράκια σας μία παραμυθένια τούρτα πεταλούδα για την κόρη σας.

Τούρτα πεταλούδα για κορίτσια: Δείτε πώς θα τη φτιάξετε βήμα-βήμα

Τα γενέθλια είναι μία ιδιαίτερη περίσταση, πόσο μάλλον για τα παιδιά. Κάθε χρόνο περιμένουν με ανυπομονησία το πάρτι των γενεθλίων τους με τους καλεσμένους, την εντυπωσιακή διακόσμηση, τα παιχνίδια, τα δώρα και φυσικά την τούρτα.

Από τον περασμένο Μάρτιο ωστόσο, όλοι ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και βιώνουμε μία διαφορετική καθημερινότητα από τη συνηθισμένη. Ο κορονοϊός έφερες πολλές αλλαγές στη ζωή μας και έχει επηρεάσει διάφορες πτυχές της καθημερινότητάς μας, αλλά και τον τρόπο που γιορτάζουμε ιδιαίτερες περιστάσεις όπως τα γενέθλια και τις γιορτές.

Εάν λοιπόν φέτος προτιμάτε να γιορτάσετε τα γενέθλιά του παιδιού σας στο σπίτι, με λίγο κόσμο, μπορείτε και πάλι να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτι που θα του μείνει αξέχαστο.

Εμείς σήμερα σας δείχνουμε πώς μπορείτε να ετοιμάσετε μία σπιτική τούρτα, ιδανική εάν έχετε κόρη, που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις και η μικρή σας θα τη λατρέψει. Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε πώς ακόμα κι αν δεν έχετε ξανασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική, θα φτιάξετε μία παραμυθένια τούρτα πεταλούδα.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved