Πασχαλινή συνταγή: Φτιάξτε εντυπωσιακά σοκολατένια αυγουλάκια για τα παιδιά

Σοκολατένια mini πασχαλινά αυγά για κέρασμα ή το σπίτι!

Πασχαλινή συνταγή: Φτιάξτε εντυπωσιακά σοκολατένια αυγουλάκια για τα παιδιά
hungryhappenings.com

Και φέτος το Πάσχα θα το περάσουμε στο σπίτι και είναι ευκαιρία να δοκιμάσουμε καινούριες πασχαλινές συνταγές περνώντας δημιουργικά το χρόνο μας στην κουζίνα.

Τα σοκολατένια αυγά έχουν την τιμητική τους κάθε χρόνο. Τα παιδιά φυσικά τα λατρεύουν και συνήθως αγοράζουμε έτοιμα από κάποιο ζαχαροπλαστείο ή ακόμα και το σούπερ μαρκετ.

Αυτή τη χρονιά μπορείτε να δοκιμάσετε να φτιάξετε τα δικά σας. Αντί για ένα μεγάλο σοκολατένιο αυγό, σας προτείνουμε να φτιάξετε μικρά σοκολατένια αυγουλάκια που είναι ιδανικά και για κέρασμα στο πασχαλινό τραπέζι.

Η διαδικασία είναι απλή, αρκεί να προμηθευτείτε τις κατάλληλες φόρμες για τη σοκολάτα. Κατα τα άλλα, τα βασικά υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • σοκολάτα κουβερτούρα
  • σοκολάτα γάλακτος
  • πραλίνα σοκολάτας
  • μικρά ζαχαρωτά (μπορείτε και να μην βάλετε εάν δεν θέλετε)

Για τη διακόσμηση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα σε διαφορετικό χρώμα (πχ σε αυγά λευκής σοκολάτας στη διακόσμηση να χρησιμοποιήσετε σοκολάτα γάλακτος κτλ.), πολύχρωμη τρούφα σοκολάτας και ό,τι άλλο εσείς θέλετε.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη διαδικασία και ιδέες για εντυπωσιακή διακόσμηση. Φυσικά μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε και να διακοσμήσετε ή να γεμίσετε τα αυγά σας με ό,τι άλλα υλικά θέλετε.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved