Μαγειρεύουμε παίζοντας: Μπισκότα με φιστικοβούτυρο και 2 ακόμα υλικά

Εύκολα μπισκότα με τρία μόνο υλικά που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά.

Μαγειρεύουμε παίζοντας: Μπισκότα με φιστικοβούτυρο και 2 ακόμα υλικά

Σύμφωνα με το Consumer Reports, το φιστικοβούτυρο είναι ένα από τα πιο πρωτεϊνικά τρόφιμα. Περιέχει περίπου 2 γραμμάρια φυτικών ινών ανά 2 κουταλιές της σούπας και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε καλά λιπαρά.

Παρά την ονομασία του, δεν περιέχει καθόλου βούτυρο και είναι ένα πολύ θρεπτικό τρόφιμο, ιδανικό για να το αξιοποιήσουμε για γρήγορα και υγιεινά σνακ όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τα παιδιά.

Μίας και οι μέρες καραντίνας συνεχίζονται και όπως όλοι οι γονείς, σίγουρα κι εσείς αναζητάτε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να απασχολήσετε τα παιδιά στο σπίτι τα απογεύματα, εμείς σήμερα σας προτείνουμε να μπείτε μαζί στην κουζίνα και να φτιάξετε εύκολα και λαχταριστά μπισκότα με φιστικοβούτυρο και δύο ακόμα υλικά.

Τα παιδιά ενθουσιάζονται με τη μαγειρική και τις μέρες αυτές που ο χρόνος εντός σπιτιού είναι περισσότερος είναι ευκαιρία να τα μυήσετε στην μαγεία της ζαχαροπλαστικής και της μαγειρικής. Μαγειρεύοντας, τα παιδιά εξασκούν τις κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να παρατηρούν, να συνεργάζονται και ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας.

Για τα πανεύκολα μπισκότα φιστικοβούτυρο θα χρειαστείτε:

  • 1 φλιτζάνι φιστικοβούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1 αυγό

Δείτε πώς θα τα φτιάξετε στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved