#MelonDay: Γιορτάζουμε την Ημέρα Πεπονιού με τρεις λαχταριστές συνταγές

Τρεις εύκολες και λαχταριστές συνταγές με ένα από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού.

#MelonDay: Γιορτάζουμε την Ημέρα Πεπονιού με τρεις λαχταριστές συνταγές

Η 9η Αυγούστου είναι μία ημέρα αφιερωμένη στο πεπόνι, ένα από τα αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού.

Το πεπόνι δεν είναι μόνο γευστικό και δροσιστικό, αλλά παράλληλα παρέχει σε μικρούς και μεγάλους πληθώρα θρεπτικών συστατικών, απαραίτητων για την υγεία του οργανισμού. Πιο συγκεκριμένα, το καρπούζι είναι πολύ καλή πηγή βιταμινής C, βιταμίνης Α, καλίου και είναι το ιδανικό φρούτο για όσους προσέχουν τη διατροφή τους καθώς έχει ελάχιστες θερμίδες.

Στην Αμερική το αγαπημένο αυτό φρούτο με την γλυκιά και δροσερή γεύση έχει τη δική του ξεχωριστή ημέρα και είναι η σημερινή. Η Ημέρα Πεπονιού είναι ευκαιρία να τιμήσουμε κι εμείς αυτό φρούτο και να δούμε τρεις εύκολες συνταγές για λαχταριστά γλυκίσματα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Παγωτό πεπόνι

Τι θα λέγατε να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό παγωτό με γεύση πεπόνι; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα λατρέψετε.





Smoothie με πεπόνι

Ένα δροσερό, γευστικό και άκρως υγιεινό smoothie κατάλληλο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Δείτε παρακάτω τι θα χρειαστείτε και τη διαδικασία για να το φτιάξετε.





Σορμπέ πεπόνι

Εάν προσέχετε τη διατροφή σας, τότε η παρακάτω συνταγή είναι ό,τι χρειάζεστε. Δείτε πώς θα φτιάξετε λαχταριστό και δροσιστικό σορμπέ πεπόνι εύκολα και γρήγορα.





© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved