Last Minute Shopping: Λαμπάδες που θα ενθουσιάσουν το βαφτιστήρι σας έστω και στο παρά πέντε

To ότι θα πάτε για ψώνια αύριο δεν σας κάνει «χειρότερη νονά» από όλες τις προηγούμενες χρονιές που είχατε προλάβει να αγοράσετε τα πάντα από πολύ νωρίς.

Last Minute Shopping: Λαμπάδες που θα ενθουσιάσουν το βαφτιστήρι σας έστω και στο παρά πέντε

Λίγο το lockdown, λίγο το shopping μόνο με ραντεβού και τη μέθοδο click inside, λίγο ο περιορισμός στις μετακινήσεις, σας έκανε αυτό το περίεργο για όλους Πάσχα να καθυστερήσετε την καθιερωμένη επίσκεψη στα βαφτιστήρια σας. Αυτό όμως είναι απολύτως φυσιολογικό αν σκεφτείτε πως μέχρι και πριν από κάποιες ημέρες δεν ξέραμε αν θα κάνουμε και πώς θα κάνουμε Ανάσταση. Όπως και να έχει κόσμο, είτε τα μικρά βρεθούν σε προαύλιο χώρο εκκλησίας είτε κάνουν Ανάσταση στο σπίτι, τη λαμπάδα τους θα θέλουν να την κρατήσουν και γι΄ αυτό επιβάλλεται να τους την πάτε πριν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Και σε αυτό θα σας βοηθήσουμε εμείς με τις προτάσεις μας στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς.

Με διάσημα παιχνίδια, γνωστούς και αγαπημένους παιδικούς ήρωες, χειροτεχνίες και μικρό-κατασκευές, οι λαμπάδες που θα δείτε παρακάτω θα ενθουσιάσουν τα στυλάτα αγόρια και κορίτσια που έχετε βαφτίσει και θα κάνουν τις φετινές γιορτές τις πιο όμορφες της ζωής τους, ακόμα και αν δεν τις περνάνε παίζοντας στην εξοχή αλλά μέσα στην πόλη με λίγους οικογενειακούς φίλους και έναν μικρό, κοινωνικό περίγυρο. Τα παιδιά, εκτός από δώρα, θέλουν βασικά αγάπη και φροντίδα και αυτήν τους την προσφέρετε απλόχερα! Καλά Ψώνια… της τελευταίας στιγμής!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved