Copy the (mini) look: H True Thompson φόρεσε το πιο κομψό total white σύνολο

Η τρίχρονη κόρη της Khloé Kardashian και του Τristan Thompson εντυπωσίασε στα γενέθλια του πατέρα της με το chic, άσπρο φόρεμά της.

Copy the (mini) look: H True Thompson φόρεσε το πιο κομψό total white σύνολο

Τα τριάντα έκλεισε πριν από λίγες ημέρες ο μπασκετμπολίστας Tristan Thompson, σύντροφος της Khloé Kardashian και πατέρας της τρίχρονης κόρης τους, True. Το ζευγάρι μπορεί να πέρασε αρκετές δοκιμασίες στη σχέση του αλλά το τελευταίο διάστημα όλα δείχνουν ότι έχουν επανασυνδεθεί και γι΄αυτό γιόρτασαν οι τρεις τους τα 30ακοστά γενέθλια του Tristan με ένα γεύμα εκτός σπιτιού.

Μπορεί η μητέρα της να επέλεξε ένα mini φόρεμα σε metallics αποχρώσεις, δημιουργία του οίκου Fannie Schiavoni, αλλά και η μικρή True δεν ήταν λιγότερο εντυπωσιακή μέσα στην απλότητα και στη γλυκύτητα της ηλικίας της. Η χαριτωμένη πιτσιρίκα φόρεσε ένα λευκό, αμάνικο φόρεμα σε άλφα γραμμή και ένα ζευγάρι μαύρα, ορειβατικά μποτάκια. Μάλιστα μέσα από τα παπούτσια της φαινόντουσαν οι ασορτί μαύρες κάλτσες της κάνοντας το look της True ιδανικό και για teenagers που λατρεύουν αυτές τις sporty αναφορές στο ντύσιμό τους.

Το φόρεμα της κόρης της Khloé Kardashian είναι η ιδανική, αέρινη πρόταση για τις μικρές σας και μπορεί να φορεθεί τώρα με μία πλεκτή ζακέτα, καλσόν και μποτάκια, αλλά και το καλοκαίρι μόνο του με ένα ζευγάρι σανδάλια ή αθλητικά παπουτσάκια. Στην παρακάτω gallery θα βρείτε πέντε αντίστοιχες δικές μας προτάσεις για να υιοθετήσουν τα κοριτσάκια το look αυτής της μικρής fashionista. Καλά, online, ψώνια!

https://www.instagram.com/p/CMaBN01hArf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved