Oι πέντε «χρυσοί» στυλιστικοί κανόνες για να είστε καλοντυμένες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Είτε επιλέξετε αν φοράτε φαρδιά κομμάτια είτε ρούχα που αγκαλιάζουν τις νέες σας καμπύλες, μπορείτε να είστε πιο κομψές από ποτέ αυτούς τους εννέα μήνες.

Oι πέντε «χρυσοί» στυλιστικοί κανόνες για να είστε καλοντυμένες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η περίοδο της εγκυμοσύνης δεν είναι μόνο πολύ ξεχωριστή για το μυαλό και την καρδιά μας, αλλά και για το σώμα μας. Η σιλουέτα μας αλλάζει και καθώς αναπτύσσεται μέσα μία νέα ζωή, εμείς πρέπει να μάθουμε σταδιακά πώς να διαχειριζόμαστε τις νέες καμπύλες μας. Και μαζί με εμάς πρέπει να προσαρμοστεί και το στυλ μας σε αυτήν τη νέα, πολύ ευχάριστη πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι πως ειδικά στους τελευταίους μήνες μίας εγκυμοσύνης είναι πρακτικά αδύνατον να έχουμε την απαίτηση να ντυνόμαστε όπως πριν μείνουμε έγκυες. Δεν μπορούμε να φορέσουμε ψηλά τακούνια γιατί δεν κάνουν καλό στην ήδη επιβαρυμένη μέση μας, δεν αντέχουμε τα πολύ στενά ρούχα -ακόμα και αν μιλάμε για maternity sizes- και δεν νιώθουμε άνετα μέσα στο υπερβολικό layering καθώς τo look μας θέλουμε να είναι όσο πιο minimal και βολικό γίνεται.

https://www.instagram.com/p/CMuLkRzh7uV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως χρειάζεται να απαρνηθούμε τις βασικές αρχές της κομψότητας και πως πρέπει να καταφύγουμε σε ρούχα που απλά μας «βολεύουν» μέχρι να περάσουν οι εννέα όμορφοι μήνες της εγκυμοσύνης. Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε παρακάτω τους πέντε χρυσούς κανόνες του στυλ για να είναι τα pregnancy outfits σας το ίδιο σοφιστικέ με όλα τα υπόλοιπα που φορούσατε πριν την έλευση του μωρού. Επίσης να τους ακολουθήσετε θα δείτε πως δεν χρειάζεται να ντύνεστε «διαφορετικά». Συνεχίζεται να είστε «εσείς» και να έχετε το ίδιο στυλ και την ίδια αισθητική και τώρα που είστε έγκυες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved