Copy the (mini) look: H North West φοράει τα πιο κομψά loungewear

Kαι η μαμά της, Kim Kardashian, απλά την αποθεώνει στο Instagram.

 

Copy the (mini) look: H North West φοράει τα πιο κομψά loungewear

Αυτό που έχει γίνει ενδυματολογική ρουτίνα για εμάς όλους αυτούς τους μήνες της τηλεργασίας και του lockdown, τα loungewear, φαίνεται ότι έχει ενθουσιάσει και τις μικρές μας. Γιατί τι θέλουν τα παιδιά; Να είναι άνετα ντυμένα εντός και εκτός σπιτιού αλλά και να αισθάνονται «κοντά» στο στυλ που βλέπουν ότι έχει καθιερώσει η μαμά τους όλους αυτούς τους μήνες.

Κάπως έτσι πρέπει να ένιωσε και η North West, η επτάχρονη κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό της διάσημης μαμάς της φορώντας ένα σετ που πολλές από εμάς έχουμε ήδη φορέσει τη διάρκεια της καραντίνας. Η πανέμορφη και πολύ στυλάτη μικρή, επέλεξε ένα πλεκτό top, ένα ασορτί πλεκτό παντελόνι και ένα μακρύ cardigan από πάνω, όλα σε neutral αποχρώσεις.

Κοιτώντας της προσεχτικά στην παρακάτω gallery, βλέπουμε να έχει υιοθετήσει το απόλυτο comfy look της σεζόν και γι’ αυτό βρήκαμε τα αντίστοιχα κομμάτια που μπορείτε να πάρετε και εσείς για την κορούλα σας αν θέλετε να αντιγράψει και εκείνη το κομψό και πρακτικό outfit της North.

To βασικό σε αυτό το loοκ είναι να διαλέξετε ρούχα σε loose γραμμή, μάλλινα, ζεστά και σε διακριτικές nude-grey ή off white αποχρώσεις. Θα δείτε πως η μικρή σας fashionista θα ξετρελαθεί με το νέο της σύνολο καθώς θα νιώθει άνετα ντυμένη αλλά και σούπερ στυλάτη, ταυτόχρονα! Σαν τη μαμά της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved