Η Elsa Hosk είναι η πιο cool mother-to-be και έχουμε 8 εμφανίσεις της που το αποδεικνύουν

Το supermodel, Elsa Hosk, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Tom Daly και έχει περάσει το maternity style σε άλλο επίπεδο κομψότητας.

Η Elsa Hosk είναι η πιο cool mother-to-be και έχουμε 8 εμφανίσεις της που το αποδεικνύουν

To top model και γνωστό «Αγγελάκι» της Victoria’s Secret, η Σουηδή Elsa Hosk θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά μέσα στον επόμενο μήνα και το maternity style της είναι πηγή έμπνευσης για τις απανταχού μέλλουσες μανούλες σε όλο τον πλανήτη. Η πανέμορφη Hosk μπορεί να έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με a-list brands όπως Dior, LaQuan Smith και Etro αλλά η ίδια δεν διστάζει να περιγράψει το καθημερινό της στυλ ως «casual» ένας ορισμός που δεν μας βρίσκει απολύτως σύμφωνες, αλλά ούτε και άκρως αντίθετες αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της στην παρακάτω gallery.

H Ηosk ακόμα και στην γκαρνταρόμπα εγκυμοσύνης της έχει ενσωματώσει πολλά από τα αξεσουάρ (ζώνες, καπέλα, belt bags) αλλά και τα πανωφόρια (ανδρικά παλτό, καπαρντίνες) που φορούσε πριν μείνει έγκυος. Πράγμα που δημιουργεί ένα ενδιαφέρον, ενδυματολογικό αποτέλεσμα, ούτε πολύ «γλυκό» αλλά ούτε και υπερβολικά fashion forward για μία εγκυμονούσα.

Όπως θα δείτε και αναλυτικά στην παρακάτω gallery, η πανέμορφη ξανθιά έχει διακυμάνσεις ανάμεσα σε διάφορα looks και στην εγκυμοσύνη. Από sexy bustier με jeans που αφήνει ξεκούμπωτα, μέχρι ρομαντικά floral φορέματα ή άνετες φόρμες στην ίδια απόχρωση, η Hosk βάζει μία ως προτεραιότητά της την άνεση και μία τη θηλυκότητα.

Τα style combos της αποτελούν πραγματική πηγή έμπνευσης είτε κάποια είναι έγκυος αλλά είτε και όχι, πράγμα που μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε ακόμα περισσότερο πως μία γυναίκα μπορεί να μη χάσει τίποτα από το στυλ της και κατά τη διάρκεια της κύησης. Χρειάζεται απλά να ενώσει με δημιουργικό τρόπο τα maternity clothes με βασικά κομμάτια και αξεσουάρ που έχει στην ντουλάπα της και το αποτέλεσμα θα τη δικαιώσει!

https://www.instagram.com/p/CKwmlckMQUn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved