Πάνες ειδικά σχεδιασμένες για πρόωρα μωράκια. Οι πιο μικρές που είδατε ποτέ

Για τους γονείς που αποκτούν πρόωρα τα μωράκια τους, η ανεύρεση σωστού μεγέθους πάνας, είναι ίσως η πιο δύσκολη, καθώς στην αγορά δεν υπάρχουν πάνες ειδικά σχεδιασμένες για πρόωρα μωρά.

Πάνες ειδικά σχεδιασμένες για πρόωρα μωράκια. Οι πιο μικρές που είδατε ποτέ

Και, παρά το γεγονός ότι λιγότερο από το 1,4 τοις εκατό των βρεφών που γεννιούνται κάθε χρόνο εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία, μόνο ένα εμπορικό brand αναγνώρισε την ανάγκη για μια λύση.

Οι μικροσκοπικές αυτές πάνες σχεδιάστηκαν για όλα εκείνα τα μωράκια που γεννιούνται από 1 εώς 2,5 κιλά και μόνο στόχο έχουν να διασφαλίσουν ότι τα μωρά θα λάβουν όλες τις αγκαλιές που χρειάζονται για να αναπτυχθούν σωστά.

Μετά από εντατική έρευνα, συνεντεύξεις σε νοσηλευτές και θεράποντες ιατρούς τον νεογνικών εντατικών μονάδων, η εταιρεία Pampers ανακάλυψε τι ακριβώς χρειάζονται τα πρόωρα μωρά.

pampers gia proora mora

Ως αποτέλεσμα, οι νέες πάνες είναι σούπερ-μαλακές και αγκαλιάζουν απαλά τα ποδαράκια εμποδίζοντας τις διαρροές, χωρίς να ερεθίζει το δερματάκι του πρόωρου μωρού.

Είναι σημαντικό οι γονείς των πρόωρων μωρών να γνωρίζουν ότι υπάρχει μία πάνα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του μικροσκοπικού τους μωρού. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και η Pampers. Τα πρόωρα βρέφη χρειάζονται ειδική φροντίδα και προσοχή για να αναπτυχθούν και να γίνουν δυνατά και υγιή μωρά.

Pampers Preemie Line Up

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο ανακαλύψαμε ότι μπορείτε να βρείτε αυτές τις μικρές πάνες online από 3,20 ευρώ το πακέτο των 24τμχ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved