Απολαυστικό βίντεο: Μαμά βάζει την πιπίλα στο στόμα και το μωρό ξεκαρδίζεται στα γέλια

Το χαριτωμένο μωράκι ξεσπά σε γέλια και αφορμή είναι μια πιπίλα.

Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τον κόσμο πολύ διαφορετικά από ό,τι οι ενήλικες. Ακόμα και τα πιο απλά πράγματα τους φαίνονται ενδιαφέροντα ή ακόμα και απολαυστικά.

Αυτό αποδεικνύει και το παραπάνω βίντεο. Πρωταγωνιστής ένα μωράκι το οποίο στην αγκαλιά της μαμάς του ξεκαρδίζεται στα γέλια. Η μαμά του αγοριού βάζει την πιπίλα στο στόμα και την βγάζει με δύναμη. Το μωρό στην αρχή χαμογελά και έπειτα γελά ακόμα πιο έντονα με την ψυχή του.

Η μαμά επαναλαμβάνει την κίνηση και το μωρό γελάει ξανά.

Κάντε το μωρό να γελάσει, κάνει καλό

Τα οφέλη του γέλιου είναι τόσα πολλά που η μελέτη τους έχει οδηγήσει στη δημιουργία μίας νέας επιστήμης, γνωστής και ως γελατολογίας.

Εάν αναρωτιέστε λοιπόν γιατί να βάλετε το γέλιο στη ζωή τω παιδιών σας, ιδού μερικοί πολύ καλοί λόγοι. Αρχικά κάνει τα παιδιά πιο αισιόδοξα. Το γέλιο είναι στάση ζωής, σημαίνει εξωτερίκευση της χαράς, χιούμορ. Επίσης, ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παιδιών και τα βοηθάει να διαχειρίζονται τις δύσκολες καταστάσεις με ψυχραιμία. Τέλος, το γέλιο προάγει και τη σωματική ευεξία μίας και γυμνάζει τους μύες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και ενισχύει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved