Αγόρι κλείδωσε το ψυγείο και έβαλε γρίφους στη μαμά του για να βρει τα κλειδιά

Ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού σκέφτηκε ένα αγόρι, βέβαια η μαμά του μάλλον δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα. 

Όλοι ξέρουμε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, όλοι το αγαπάμε. Η μαμά που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο, βέβαια, δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε και τόσο όταν έπρεπε να λύσει γρίφους απλά για να… ανοίξει το ψυγείο.

Ο γιος της πριν φύγει από το σπίτι κλείδωσε ψυγείο και κατάψυξη με λουκέτα χωρίς να πει το οτιδήποτε. Μόλις η μαμά το συνειδητοποίησε τον κάλεσε στο κινητό και εκείνος είπε απλά: «Μακάρι να είχα κάποιο καλό βιβλίο» και το έκλεισε.

Η μαμά κατάλαβε ότι το κλειδί θα βρισκόταν σε ένα από τα βιβλία της βιβλιοθήκης και το βρήκε σχετικά γρήγορα.

Αφού άνοιξε το πρώτο λουκέτο, συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να βρει ένα ακόμα κλειδί για να ανοίξει και το δεύτερο. Ξαναπήρε τον γιο της τηλέφωνο ο οποίος της είπε «Ποια είναι η ομορφότερη από όλες;» και το έκλεισε ξανά.

Η μαμά κατάλαβε ότι η φράση ήταν από το παραμύθι της Χιονάτης και ότι έπρεπε να ψάξει σε έναν καθρέφτη. Για κακή της τύχη, μόνο στο σαλόνι είχαν τέσσερις και τελικά τον βρήκε στο τελευταίο.

Μπορεί η μαμά να μην ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με το παιχνίδι αυτό, τουλάχιστον αρχικά, ωστόσο με έναν έξυπνο τρόπο το αγοράκι κατάφερε να διασκεδάσουν και να θυμούνται για πάντα το ιδιαίτερο παιχνίδια αυτό.

DPG Network
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved