Μπαμπάς τραγουδάει στο πρόωρο μωρό του στο μαιευτήριο και γίνεται viral

Το βίντεο μπαμπάς και γιού δημοσιεύτηκε αρχικά στο TikTok και έκανε έπειτα τον γύρο του διαδικτύου.

Μπαμπάς τραγουδάει στο πρόωρο μωρό του στο μαιευτήριο και γίνεται viral

Ο Daniel Johnson έγινε πρόσφατα μπαμπάς και ένα βίντεο με τον γεννημένο πρόωρα γιο του έγινε viral στο διαδίκτυο συγκεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο views στο TikTok σε λιγότερο από έναν μήνα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε τον περασμένο Δεκέμβρη και ξεκινά με ένα μήνυμα:

«Η στιγμή που τραγουδάς ένα τραγούδι λατρείας στο μωρό σου που βρίσκεται στη Μονάδα Φροντίδας Νεογνών και εκείνο απαντά τεντώνοντας τα χέρια του». Αμέσως μετά ο μπαμπάς Daniel Johnson ξεκινά να τραγουδάει το «Hallelujah Here Below» των Elevation Worship κρατώντας τον μικρό Remington αγκαλιά.

Στο σημείο που ο νέος μπαμπάς τραγουδάει το «Hallelujah», το μικροσκοπικό μωράκι σηκώνει το δεξί του χέρι.

Η Emily Johnson ήταν εκεί και απαθανάτισε το στιγμιότυπο λέγοντας ότι η στιγμή αυτή δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία άλλη.

Οι δύο γονείς είπαν ότι τα στιγμιότυπα αυτά παραήταν καλά για να μην τα μοιραστούν, σε καμία περίπτωση όμως δεν πίστευαν ότι το βίντεο θα είχε τόσο μεγάλη απήχηση.

«Πιστεύαμε ότι θα το αναρτούσαμε και ότι απλά θα το έβλεπαν καμία εκατοσταριά άτομα. Και μετά, το μόνο που είδα ήταν 100.000 προβολές.» είπε ο Daniel σε συνέντευξή του στο Good Morning America.

«Σκεφτόμουν “τι συμβαίνει;”».

Ο μικρός Remington γεννήθηκε στις 22 εβδομάδες εγκυμοσύνης τον περασμένο Οκτώβρη και έκτοτε είναι στην Μονάδα Φροντίδας Νεογνών όπου του χορηγούνται ειδικές θεραπείες για να αναπτυχθούν τα όργανά του.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved