Χαριτωμένος μπόμπιρας κοιμάται όρθιος ενώ παίζει – Ξεκαρδιστικό βίντεο

Ο μικρούλης παίζει με τα παιχνίδια του, μέχρι που κάποια στιγμή τον παίρνει ο ύπνος.

Τα μωρά έχουν μία σχέση αγάπης με τον ύπνο. Κοιμούνται πολύ και σε πολλές περιπτώσεις, όπου βρουν, από το πάτωμα, μέχρι το καρεκλάκι του φαγητού, το αυτοκίνητο, την αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπάς.

Ο μπόμπιρας, βέβαια, που πρωταγωνιστεί στο παραπάνω βίντεο το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο μιας και κοιμάται όρθιος την ώρα που παίζει. Ο μικρούλης δεν έχει μάθει καν να περπατάει μόνος του, ξέρει όμως να στέκεται όρθιος και αυτό του αρκεί για να βολευτεί. Το αγοράκι παίζει στον καναπέ με τα παιχνίδια του μέχρι που ακουμπάει το κεφαλάκι του στο μαξιλάρι και κοιμάται.

Τα στιγμιότυπα απαθανάτισαν οι γονείς του οι οποίοι φυσικά όταν είδαν το θέαμα ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

Δείτε το βίντεο στην αρχή του άρθρου.

Πόσες ώρες ύπνου χρειάζονται τα μωρά ανά ηλικία τον πρώτο χρόνο;

Μωρό 0-3 μηνών: Τους πρώτους τρεις μήνες ζωής του, το μωρό κοιμάται 14 με 17 ώρες την ημέρα. Ο ύπνος του έχει διάρκεια δύο με τέσσερις ώρες.

Μωρό 4-6 μηνών: Σε αυτήν την ηλικία το μωρό κοιμάται 12 με 16 ώρες την ημέρα. Το βράδυ μπορεί να κοιμηθεί συνεχόμενα περισσότερες ώρες, έως και πέντε.

Μωρό 7-12 μηνών: Τα μωρά αυτής της ηλικίας κοιμούνται τον ίδιο αριθμό ωρών συνολικά, δηλαδή 12 με 16, ωστόσο μπορεί να κοιμηθούν το βράδυ συνεχόμενα έως και 10 με 12 ώρες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved