Κοριτσάκι άσος στην κολύμβηση κάνει πάταγο στο YouTube

Η Elizabeth είναι επτά ετών και λατρεύει να κολυμπάει.

Η Elizabeth είναι επτά ετών και έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με πάνω από 2,5 εκατομμύρια subscribers. O λόγος; Κολυμπάει από όταν ακόμα ήταν μωρό και εντυπωσιάζει με τις δεξιότητες της. Στο κανάλι της δημοσιεύει βίντεο από διάφορες πισίνες και παραλίες και δείχνει την πρόοδο και την εξέλιξή της όλα αυτά τα χρόνια.

Το κοριτσάκι γράφει στις πληροφορίες στο κανάλι της:

«Το όνομά μου είναι Elizabeth. Ξεκίνησα να κολυμπάω όταν ακόμα ήμουν μωρό. Κάθε εβδομάδα είναι για εμένα μία νέα περιπέτεια. Εξερευνώ νέες πισίνες, δοκιμάζω καινούρια πράγματα και συναντάω καινούριους ανθρώπους»

Ένα από τα πρώτα βίντεο που είχαν δημοσιεύσει οι γονείς της πριν χρόνια, είναι αυτό με το κοριτσάκι να κολυμπάει κατά μήκος της πισίνας σε ηλικία λίγο μεγαλύτερη του ενός έτους. Οι κολυμβητικές της δεξιότητες εντυπωσίαζαν και τότε πόσο μάλλον τώρα. Τα βίντεο αυτό έχει συγκεντρώσει πάνω από 43 εκατομμύρια προβολές και δείχνει και στιγμιότυπα της μικρής Elizabeth στη θάλασσα, στην ίδια ηλικία. Χρόνια μετά δημοσίευσαν ένα ακόμα βίντεο που δείχνει το τότε σε σύγκριση με το τώρα.

Σήμερα το κοριτσάκι εξερευνά νέες πισίνες κάθε εβδομάδα και καταγράφει τις εμπειρίες της σε βίντεο που μοιράζεται μέσα από το κανάλι της στο YouTube. Τα βίντεο της συγκεντρώνουν χιλιάδες προβολές και η επτάχρονη έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό.

Εκτός από το βίντεο στην αρχή του άρθρου μπορείτε να δείτε ένα ακόμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved