Τα συγκινητικά λόγια του Κόλιν Φάρελ για τον μεγάλο του γιο που πάσχει από νευρογενετική ανωμαλία!

Με τον μικρό του γιο, τον μόλις τριών χρονών Χένρι απαθανατίστηκε στο Λος Φελίζ της Καλιφόρνια ο Κόλιν Φάρελ ο οποίος για εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη είναι ένας από τους γοητευτικότερους άντρες του Χόλιγουντ.

Τα συγκινητικά λόγια του Κόλιν Φάρελ για τον μεγάλο του γιο που πάσχει από νευρογενετική ανωμαλία!

Ο διάσημος ηθοποιός και ο κούκλος γιος του είχαν βγει για να τσιμπήσουν κάτι ελαφρύ με τον Κόλιν Φάρελ να αποδεικνύει για ακόμα μία φορά πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι.

Και δεν είναι μόνο για τον μικρό Χένρι αλλά και για τον μεγαλύτερο γιο του, τον 10χρονο Τζέιμς ο οποίος πάσχει από το σύνδρομο Έιντζελμαν, μία νευρογενετική ανωμαλία που επηρεάζει την ομιλία, και την κίνηση η οποία του εμφανίστηκε όταν ήταν ενός έτους.

«Δεν ξέρω αν θα ήμουν εδώ αν δεν τον είχα» είπε ο Κόλιν Φάρελ για τον μικρό Τζέιμς και πρόσθεσε: «Ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους για να κάνω σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου».

Ο διάσημος ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Κοιτάω γύρω μου και βλέπω ανθρώπους που κινούνται τέλεια, έχουν άψογο λεξιλόγιο που ξεχωρίζει και κάνουν μοναδική χρήση της γλώσσας τους αλλά είμαστε κακόμοιροι, συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Και τότε βλέπω αυτόν τον τύπο που δεν κινείται φυσιολογικά αλλά είναι χαρούμενος και ας είναι σε αυτή την κατάσταση». Δείτε φωτογραφίες με τον μικρότερο γιο του στην πρόσφατη έξοδό τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved