Ο 5χρονος γιος της έκλεψε και είπε ψέματα. Η αντίδραση της μητέρας θα σας αφήσει άφωνες

Μια μαμά ανακάλυψε ότι ο γιος της , ηλικίας  5 ετών, έκλεψε ένα πακέτο τσίχλες αλλά της είπε ψέματα ότι το βρήκε στο αυτοκίνητό της!

Ο 5χρονος γιος της έκλεψε και είπε ψέματα. Η αντίδραση της μητέρας θα σας αφήσει άφωνες

Εκείνη λοιπόν αποφάσισε να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Τι έκανε; Κάλεσε την αστυνομία! Μάλιστα καλά διαβάσατε. Η ίδια αιτιολόγησε την πράξη της, λέγοντας ότι ακόμα και αν είναι υπερβολική, τη θεωρεί σωστή γιατί δεν θέλει το παιδί της ενώ έκλεψε να μάθει ότι δεν υπάρχουν επιπτώσεις.

Δείτε τι έγραψε η μαμά του αγοριού, Victoria Hinson, και δημοσιεύει το hrtwarming.com, σχετικά με την απόφαση της αυτή:

«Μπορεί να είναι ντροπιαστικό όλο αυτό, αλλά ξέρετε κάτι; Δεν με νοιάζει. Ο γιος μου που είναι μόλις 5 ετών έκλεψε ένα πακέτο τσίχλες από το Walmart χθες. Αρχικά μου είπε ψέματα, λέγοντας ότι βρήκε τις τσίχλες στο αμάξι μου. Όμως δεν ήταν αλήθεια γιατί δεν μασάω τσίχλες. Τελικά αναγκάστηκε να μου πει την αλήθεια. Και ξέρετε τι έκανα; Κάλεσα την αστυνομία. Ναι, καλά διαβάσατε. Κάλεσα την αστυνομία για τον 5χρονο γιο μου. Θέλετε να ξέρετε γιατί; Γιατί ΑΡΝΟΥΜΑΙ να μεγαλώσω ένα παιδί που μπορεί να τη «βγάλει καθαρή» λέγοντας ψέματα και κλέβοντας. Είμαι υπερβολική; Ισως. Όμως αν μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς να έχει επιπτώσεις όταν λέει ψέματα ή κλέβει, όταν μεγαλώσει η κατάσταση θα είναι πολύ χειρότερη. Σήμερα λοιπόν αναγκάστηκε να πάει στο κατάστημα Walmart και να ζητήσει συγγνώμη από τον υπεύθυνο. Αν αισθάνομαι κακιά μαμά; Ξεκάθαρα απαντώ, όχι!»

1 148
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved